Didžėjus pareigūnų dėmesį patraukė dėl to, kad įtartinai važiavo su dviračiu. Patikrinus M. Žilionio blaivumą, jam nustatytas 1,11 promilių girtumas.

Žinomas didžėjus važiavo iš naktinės parduotuvės – buvo įsigijęs butelį stipraus alkoholinio gėrimo ir kokakolos.

Naujienų portalui DELFI susisiekus su M. Žilioniu, jis savo kaltės neneigė. Tik pateikė kiek kitokią įvykių versiją.

„Buvau apkaltintas, kad važiavau gatvės viduriu. Taip tikrai nebuvo. Važiavau kelkraščiu. Antra, buvo paskelbta, kad vežiausi „Bobelinės“ butelį. Ten buvo viskis, – paaiškina didžėjus. – Šventėme draugo gimtadienį. Nė vienas iš mano kompanijos neblaivus nevairuoja, į šį reikalą visada žiūrėjome labai atsakingai. Iki parduotuvės nusprendžiau nuvažiuoti su dviratuku. Bet tikrai ne viduriu gatvės. Nekėliau niekam grėsmės.“

DELFI duomenimis, savaitgalį didžėjus paryčiais spėjo pasižymėti ir Kaune. Modessthe Sound Kauno Rotušės aikštėje bėgiojo su Adomo kostiumu.

Apie tai, kad laikinosios sostinės gatvėmis lakstė nuogas, M. Žilionis plačiau atvirauti nenorėjo. Tik prisipažino, kad labai džiaugiasi, nes šio vaikino akibrokšto policijos pareigūnai užfiksuoti nespėjo.

Tarptautinio konkurso „Movida Corona“ DJ čempionato finalistas, dalyvavęs televizijos projektuose „Šok su manimi“, „Lietuvos talentai“, „Chorų karai“, „Šok ir lieknėk“, radijo šokių muzikos „Power Hit Radio“ laidos rezidentas.

M. Žilionis taip pat rengia pasirodymus ir užsienio šalyse: Latvijoje, Lenkijoje, Jungtinėje Karalystėje, Jungtinėje Amerikos valstijose.
Modestas Žilionis (Modessthe Sound)
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)