Birželio mėnesį DELFI kalbinta K. Toleikytė sakė, kad šiais metais universiteto durų ji neatvers. Mergina ketina kopti modelio karjeros laiptais.

„Mano svajonė yra studijuoti aktorinį Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tačiau pirmus metus nestosiu mokytis, noriu dar metus laiko pakeliauti, paieškoti savęs. Dabar yra mano kaip modelio karjeros pikas, todėl nenoriu to praleisti. Be to, reikia užsidirbti pinigėlių mokslams”, - anksčiau DELFI yra sakiusi gražuolė.

Nors studijuoti garsus Lietuvos modelis ir neketina, tačiau mokyklos baigimo diplomo atsiimti ir pasimatyti su draugais bei mokytojais ji atvyko. Socialiniame tinkle mergina pasidalino nuotraukų koliažu, kuriame ji kartu su draugėmis rankose laiko krūvas gėlių.

„Nuostabi ceremonija, labai talentingi žmonės, dešimtys šimtukų ir Lietuvos ateitį kursiantys protingi žmonės! Vydūnas yra pati lietuviškiausia mokykla. Džiaugiuosi, kad man teko mokytis joje! Ir esu labai laiminga, kad sutikau savo buvusius mokytojus ir klasės draugus“, – tokiomis mintimis išleistuvių dieną dalinosi K. Toleikytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)