Renginio organizatorių teigimu, tai puiki galimybė savo akimis pamatyti ypatingą, jau daug dėmesio susilaukusią, A. Kuzmickaitės vasaros kolekciją. Fenomenalią atmosferą kūrė ne tik kvapą gniaužiantys kolekcijos modeliai, bet ir specialiai šiam vakarui paruošta dainininko bei menininkės vyro, S. Prūsaičio programa.

Negana to, neišdildomą įspūdį paliko finalinis kolekcijos modelis – įspūdinga guminius saldainius primenanti 3D suknelė. Tokios trimatės konstrukcijos pristatymas pabaigoje simbolizuoja XXI a. idėją ir savotišką chaoso suvaldymą. „Kuriant visuomet norisi kalbėti apie tai, kas yra aktualu. Manau, ši kolekcija atspindi laikmetį“, – įsitikinusi dizainerė A. Kuzmickaitė.

Po kolekcijos pritatymo svečių laukė užvedanti muzika iki pat ryto. Tokio įspūdingo vakarėlio dar nebuvo jokiame Lietuvos klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)