Šiuo metu Seule viešintis ir ketvirtadienio vakarą koncertuosiantis M. Levickis įspūdžiais iš šios šalies pasidalijo feisbuko paskyroje. Vaikinas paviešino nuotraukas su kelionės akimirkomis.

Matyti, kad Martynas ten tikrai nenuobodžiauja. Jis ne tik ruošiasi vyksiančiam koncertui, tačiau nepraleido progos ir papramogauti: leidžia laiką su naujais draugais, apžiūrinėja miestą, ragauja vietinių gaminto maisto.

Talentingasis akordeonistas taip pat pasidalino nuotrauka, kurioje jam skirtas viešbučio personalo laiškas. „Kaip miela. Viešbučio personalas man linki gero koncerto“, - feibuko paskyroje rašė M. Levickis.

P. Korėjos sostinėje M. Levickis surengė du koncertus. Anot vaikino, Seulo publika yra labai ypatinga.

„Publika Korėjoje man labai patinka, manau, kad jie labiausiai ekspresyvūs iš visų Azijos šalių atstovų, - pasakojo M. Levickis. - Kaip žinia, čia lankausi jau ne pirmą kartą, bet žinau, kad ir ne paskutinį, kadangi koncertų organizatoriai kitais metais nori surengti turą po visą P. Korėją ir kitas Azijos šalis. Labai dėl to džiaugiuosi ir tikiuosi, kad pavyks čia atveži savo kuriamus projektus Lietuvoje“.

Martyno Levickio dar laukia nemažai koncertų: jau kitą savaitę vaikinas koncertuos Vokietijoje, ture numatyti pasirodymai Estijoje ir Didžiojoje Britanijoje ir žinoma Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)