Į Airiją su būriu draugų išvyko ir dainininkas M. Mikutavičius su mylimąja dizainere I. Daugirdaite, žurnalistas V. Radzevičius, TV laidų ir renginių vedėjas M. Starkus ir kt.

Koncerto ir išvykos akimirkas V. Radzevičius užfiksavo nuotraukose, kuriomis pasidalijo „Facebook'o“ paskyroje. Koncertas, vykęs Dublino „Aviva“ stadione, sutraukė dešimtis tūkstančių klausytojų. Lietuvaičių emocijos liejosi per kraštus.

Nuotraukose taip pat matyti ir M. Mikutavičiaus mylimoji, kuri neslėpė šiltų jausmų žinomam Lietuvos vyrui. Meiliai apsikabinusi pora su šypsenomis veiduose noriai pozavo nuotraukoms.

AC/DC grupės atlikėjai groja sunkųjį roką, tačiau patys save vadina Rock'n'Roll'ą kultivuojančia.

Grupė vėl kviečia visą pasaulį susirinkti Europos didmiesčiuose ir pasiklausyti jų gyvai atliekamų jau klasika hitų. Garsėjančius neįtikėtinai talentingų brolių Angus’o ir Malcolm’o, gitaristų duetu, AC/DC visad figūravo kaip Australijos muzikinės padangės favoritai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)