Prabangių „Mercedes“ visureigių kolona prie Santuokų rūmų pasirodė likus 10-iai minučių iki ketvirtos valandos. Porą atlydėjo tik santuokos liudininkai ir vestuvių organizavimu besirūpinantis Jogaila Morkūnas su asistente.

N. Numavičiaus ir K. Leontjevos santuokos liudininkais tapo Ignas Staškevičius ir Laisvosios rinkos instituto viceprezidentė Edita Maslauskaitė.

Po mažiau nei 10 minučių trukusios oficialios ceremonijos sutuoktiniai sėdo į automobilius ir išvyko. Prie Santuokų rūmų nesibūriavo nei sveikintojai, neaidėjo ir įprastai šioje vietoje atidaromi putojančio gėrimo buteliai. Dovanas ir sveikinimus pora priims vakarinėje šventės dalyje savo namuose.

Vyru ir žmona tapę žinomi šalies verslo atstovai po ceremonijos tikino besijaučiantys puikiai, o laisvą laiką iki puotos skirsiantys vestuvinei fotosesijai.

Nerijus Numavičius ir Kaetana Leontjeva

Pora susižadėjo praėjusių metų rugpjūčio 20 dieną. Kaip naujienų portalui DELFI pasakojo nuotaka, sužadėtuvės įvyko ne Lietuvoje.

Geros nuotaikos vestuvių dieną nestokojusi p. Kaetana atskleidė, kad šventei buvo pradėta ruoštis tik praėjusio pirmadienio rytą. „Nusprendėme, kad reikia daryti šią savaitę. Antradienį ryte nuėjome į Santuokų rūmus. Prašymą buvome nunešę anksčiau, tačiau nebuvome apsisprendę dėl datos. Datą stumdėme ir prisiderinome prie artimųjų. Jiems šis ketvirtadienis tiko. Pirmadienį ryte sėdome ir pradėjome viską planuoti“, – pasakojo K. Leontjeva.

Malonius vestuvių organizavimo rūpesčius pora patikėjo renginių organizatoriui Jogailai Morkūnui. „Jis juokavo, kad šias vestuves būtinai įsirašys į savo CV – suplanavo per tris dienas", – puikiai nusiteikusi kalbėjo būsima nuotaka.

Vakare poros namuose Laurų gatvėje vyksiančioje šventėje dalyvaus per 200 kvietsinių svečių. Kai kurie jų į vestuves atvyks iš užsienio. „Kadangi reikėjo greitai ir norėjome viską daryti paprasčiau, todėl ir nusprendėme šventę rengti namuose su artimaisiais, draugais ir kaimynais“, – detales atskleidė pašnekovė.

Nors tiksli vestuvių data ilgą laiką buvo nežinoma, p. Kaetana „Dolce&Gabbana“ suknele jau buvo pasirūpinusi iš anksto, tad netikėtai užklupę šventiniai rūpesčiai nuotaikos jai nesugadino.

„Suknelę turėjau iš anksčiau – atsisiunčiau internetu. Bet tik ją ir turėjau. Dar jaunikį, žinoma, turėjau, – šmaikštavo moteris. – Pirkti internetu nebuvo baisu, kadangi galima grąžinti. Suknelė kokteilinė. Tai nėra kokia didelė sunki suknia, kurią būtų sunku išsiųsti atgal. Kai ją pamačiau, man ji iš karto patiko“.

Planuojama, kad šventės svečiams vakare pasirodys Gytis Paškevičius, Vaidas Baumila ir Egidijus Dragūnas-Selas: „Užsienio žvaigždžių nebus, paėmeme geriausius, kokius galėjome iš Lietuvos“.

Ar vyks medaus mėnesio, moteris kol kas nežino. „Visas gyvenimas galėtų būti kaip medaus mėnuo, bet žinote. Aš sekmadienį dar nežinojau, kad ketvirtadienį bus mano vestuvės. Apie medaus mėnesį dar irgi nekalbėjome. Kaip sakant, po vieną dalyką vienu metu darome. Dabar reikia vestuves atšvęsti. Išties nemažai rūpesčių viską padaryti, ką kiti metus planuoja. Panašu, kad įmanoma", – užtikrintai kalbėjo nuotaka.

Civilinę santuoką ketvirtadienį įregistravusi pora planuoja ir šeimos pagausėjimą. „Žinoma, vaikų norėtume. Ateityje tai tikrai. Toks ir yra šeimos tikslas – turėti vaikų“, – planais dalijosi vieno turtingiausių šalies verslininkų žmona.

Po vestuvių moteris nusprendė pasirinkti dvigubą pavardę ir nuo šiol prisitatys Kaetana Leontjeva-Numavičiene.

Pora romantiškus santykius užmezgė 2011 metų rugsėjo mėnesį. „Nerijus mane pakvietė į kavinę. Taip ir prasidėjo mūsų draugystė“, – laimingos istorijos pradžią prisiminė šiandien mylimajam „taip“ ištarusi moteris.

Žinia apie privatumą itin saugančios poros santykius šalies žiniasklaidoje pasirodė tik 2014-ųjų žiemą.

Nerijaus Numavičiaus ir Kaetanos Leontjevos vestuvių akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (805)