Įamžino sūnaus vestuves

Vieni pirmųjų į Santuokų rūmus atėjo jaunikio tėvai. Ponia Birutė Kairienė su sutuoktiniu buvo puikiai nusiteikę. Lakūnas žaismingai pozavo fotografams, pats skubėjo su telefonu įamžinti vyriausiojo sūnaus vestuvių akimirkų.

„Tai pirmosios vestuvės mūsų šeimoje. Todėl jaudulys buvo. Vaikams tai naujas gyvenimo etapas. Kartu žengia bendru gyvenimo keliu. Sūnus rimtai nusiteikęs, mums belieka džiaugtis jo sprendimu“, – sakė B. Kairienė.

DELFI paklausus, kokią vestuvinę dovaną paruošė jaunavedžiams, B. Kairienė sakė, kad ji perduos puoselėjamą šeimos židinį: „Mūsų šeima gyvuoja jau 35 metus. Teko atsakingai pagalvoti žodžius, kad vaikų šeimos židinys taip pat degtų ilgai ir niekada neužgestų“.

Žmonai antrindamas J. Kairys sakė, kad geriausią dovaną tėvai jau padovanojo. „Jei mes sūnui dovanojome gyvenimą, geresnės dovanos jam tikrai nereikia“, – neabejojo J. Kairys.

Jurgis Kairys su žmona

Šventę organizavo patys

Nuotaka gražiausiai savo gyvenimo šventei pasirinko subtilų ansamblį. Gėlių puokštę pagyvino rožių, baltų gėlių žiedais ir rugių varpomis.

Pora juokėsi, kad aviacijos šventės per savo vestuves tikrai nenorėjo surengti. Svarbiausią gyvenimo dieną jiedu nusprendė paminėti savaip. Vestuvių ceremoniją ir pačią puotą Mantas su Aiste norėjo organizuoti patys, be būrio stilistų ir vestuvių planuotojų pagalbos.

„Darėme šventę sau, norėjome joje matyti artimiausius šeimos narius ir draugus, – DELFI sakė M. Kairys, – todėl viską norėjome daryti iš širdies ir taip, kaip patys suvokiame. Be pašalinių žmonių pagalbos“.

Kartu beveik ketverius metus draugavusi pora prisipažino, kad nejuto tėvų spaudimo nedelsti sujungti savo gyvenimus. Padovanoti anūkų sūnaus ir būsimos marčios nespaudė ir akrobatinio skraidymo čempionas J. Kairys.

Po santuokos ceremonijos jaunavedžiai džiaugėsi, kad viskas vyko taip, kaip ir planuota. Nebuvo jokių netikėtumų. Lietus, juokavo jaunikis, taip pat buvo užsakytas. 

Vestuvių puota vyks viename Vilniaus restorane. Jaunoji Kairių šeima norėjo atšokti šiuolaikines vestuves. „Tradicinis motyvas nebent rugiai puokštėje“, – juokėsi nuotaka.

Medaus mėnesį pora planuoja praleisti Nidoje.
Mantas Kairys, Aistė Albertavičiūtė - Kairė, Jurgis Kairys su žmona

Aviacija liko antrame plane

Nekilnojamojo turto srityje dirbantis M. Kairys kol kas ir pats sau negali atsakyti, kodėl jis nepasekė tėvo pėdomis.

„Galbūt ateityje dar skraidysiu. Kartais su tėčiu pasidarbuojame kartu, prisidedu prie jo darbų organizavimo. 16 metų buvau pradėjęs skraidyti, dalyvaudavau varžybose, bet baigiau ekonomiką ir į savo darbus įsivažiavau. Aviacija liko antrame plane“, – DELFI pasakojo vyriausias J. Kairio sūnus.

Tiesa, kai galimybės leidžia, jiedu su tėvu visada mielai paskraido kartu. „Tik su tėčiu sudėtinga. Jis laiko niekada neturi. Visos vasaros užimtos. Nebent prisiderinti prie jo grafiko pavyksta“, – šypsojosi M. Kairys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)