Po nuotrauka feisbuke I. Martinkėnaitė rašė: „Na ką, šiandien Londonas juda! Nereali kompanija! „Didžiosios Joninės 2015 UK"!

Nors Joninės Lietuvoje paprsatai švenčiamos naktį iš birželio 23 į 24 dieną, Anglijos lietuviai ją ruošiasi paminėti šeštadienio vakarą Londono Hainault Forest Country parke vyksiančiame koncerte. Kaip ir kasmet per Jonines emigrantai ketina kaip reikiant sudrebinti Jungtinės Karalystės salą, o jiems tai padaryti padės būrys Lietuvos dainininkų.

Šiais metais į Londoną išvyko būrys Lietuvos atlikėjų, o renginio vedėjais tapo du ryškūs Lietuvos aktoriai – Mantas Stonkus ir Džiugas Siaurusaitis. Lietuvius svetur savo muzika džiugins iš gimtinės atvykę žinomi atlikėjai: „Lemon Joy", „Biplan", ŽAS, Donatas Montvydas, „Pinup Girls", Soliaris, „Išjunk Šviesą", Sezzy, Linas Adomaitis, Monika Linkytė, o mažiesiems neleis liūdėti „Tele Bim-Bam" ir Neringa.

Grupės „Pinup girls“ narės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė dar iki renginio feisbuke pasidalino nuotrauka, kaip jos atrodys koncerto metu. 

„Jau pasiruošiusios švęsti Jonines", - grupė skelbė socialiniame tinkle. 

Pinup Girls

Originaliais vaizdo įrašų kvietimais į renginį užsienio lietuvius kvietė daininkas L. Adomaitis, M. Linkytė, aktorius D. Siaurusaitis ir kiti. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)