Devintą mėnesį besilaukianti Ineta Puzaraitė švytėjo išskirtine energija. Būsima mamytė DELFI sakė, kad viso nėštumo metu jautėsi puikiai. Paskutines nėštumo savaites skaičiuojanti I. Puzaraitė-Žvagulienė nusprendė pirmą kartą išbandyti masažą nėščiosioms. Kaip ji pati sakė, nėštumo metu moteris nekentėjo nuo tinstančių kojų, todėl tokių masažų neprireikė. Tačiau masažo metu kalbinta Ineta prisipažino, kad iki gimdymo likus visai ne daug laiko, ji veikiausiai dar pasilepins tokiu malonumu.

Jaunai moteriai bus atliktas tam tikrų taškų stimuliavimas pėdose. Masažuojant šiuos taškus suaktyvinama kraujotaka, normalizuojamas miegas, įtampa, sumažėja kojų tinimas. Šis masažas labai tinka kūdikio besilaukiančioms moterims. Tai labai veiksmingas ir švelnus būdas padedantis sustiprinti sveikatą.

„Vis daugiau žmonių masažą apibūdina ne kaip pramogą, o kaip gyvenimo būdą. Esame orientuoti į masažų kokybę, o ne kiekybę. Atliekame 4 sveikatai efektyviausius rytietiškus masažus. Nors Lietuvoje švenčiame tik pirmąjį gimtadienį, tačiau dirbame jau 11 metų tarptautiniu mąstu. Žinome, ko reikia, kad klientai būtų patenkinti“, – sako masažų centro „ReflexPoint“ vadovė Kristina Donela.

Renginio metu svečiai galėjo susipažinti ir su masažų centre atliekamais masažais. Šventiniame vakare tailandietiškais masažais taip pat mėgavosi aktorė Ineta Stasiulytė bei balerina Kristina Tarasevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)