– Kas paskatino numesti svorio?

– Norėjau išbandyti save, ugdyti valią ir kantrybę. Tai yra sunkus darbas su savimi ir, žinoma, atnešantis malonių rezultatų. Gyvenime atsirado daugiau harmonijos, gaunu didelį palaikymą. Kaip tik dėl to nusprendžiau keisti gyvenimo būdą bei labiau save mylėti.

– Kokių būdų griebeisi tam pasiekti?

– Pirmiausia buvo svarbus psichologinis nusiteikimas, tuomet sekė įvairūs lengvi fiziniai pratimai ir svarbiausia – dieta. Praktiškai nevartoju arba vartoju labai mažai gyvulinės kilmės produktų, apsiriboju taure vyno, nerūkau. Dieną pradedu lengvu pabėgiojimu ir suvartoju nemažai skysčių.

– Ar ištirpdyti kilogramai atnešė daugiau džiaugsmo į tavo gyvenimą?

– Sunku pasakyti, manau, kad žmonės visada jaus daugiau pagarbos tam asmeniui, kuris sunkiu darbu bei užsispyrimu siekia savo užsibrėžto tikslo. Tai rodo žmogaus asmeninę brandą ir stiprybę. Pradėti yra lengva, o baigti – sunku. Todėl daugeliui buvo labai didelis siurprizas, kad aš nusprendžiau tapti sveikesne ir gražesne visų pirma pačiai sau. Be jokių kalbų, kad pradėsiu pirmadienį, pradėjau tą pačią akimirką, kai tvirtai apsisprendžiau.

– Ką apie tavo išvaizdos pokyčius mano sutuoktinis?

– Jis laimingas, kai esu laiminga aš. Mato mane sveikesnę, besišypsančią ir motyvuotą, o tai jam teikia laimės. Džiugu, kad jis mane palaikė, mylėjo ir prieš tai. Nesu iš jo sulaukusi jokio spaudimo ar komentarų. Ir tai mane dar labiau motyvavo.

R. Masiulytė-Ramchurn

– Kiek laiko užtruko pasiekti norimą formą?

– Savo gyvenimo būdą pradėjau keisti nuo 2013-ųjų pradžios.

– Sakoma, kad gražūs žmonės turi didesnį pasisekimą darbe, asmeniniame gyvenime. Ką tau reiškia frazė „gražus žmogus“?

– Gražus žmogus man yra toks, kuris palaiko dvasinę ir fizinę harmoniją. Grožis neturėtų būti šaltas. O žmogui, kuris save realizuoja, skleidžia pozityvią energiją ir jaučiasi jaukiai savo paties kūne, tikiu, kad sekasi geriau. 

– Kada tu sau esi pati gražiausia?

Kai gerai išsimiegu ir mane pažadina vyras, sakydamas, kokia aš graži. Tuomet nušlepsiu iki vonios ir kaip mat apsigalvoju (juokauju). Gražiausia sau esu tada, kai esu laiminga toje akimirkoje. Daug apie tai negalvoju. Stengiuosi būti graži savo darbais.

– Ar daug laiko praleidi prie veidrodžio? Kokias kasdienes procedūras atlieki?

– Esu užaugusi šeimoje, kurioje puoselėjamos senovinės lietuviškos plaukų, veido odos priežiūros tradicijos. Makiažo priemones naudoju tik tuo atveju, kai koncertuoju ar to reikalauja tam tikras renginys, fotosesija. Kasdien naudoju drėkinamą kremą kokoso aliejaus pagrindu bei lūpų pieštuką. Esu pakankamai ryškių bruožų, todėl nemėgstu apsunkinti veido.

R. Masiulytė-Ramchurn

– Kas šiuo metu vyksta tavo karjeros padangėje?

– Jau penktus metus gyvenu Airijos sostinėje Dubline. Džiaugiuosi, kad teko garbė sutikti daugybę šiuolaikinės muzikos profesionalų, kartu su jais dirbti ir kurti. Dirbu su „Raimonda Jazz Quartet“, taip pat su tokiomis airių džiazo legendomis, kaip Dave'as Fleemingas, Myles Drennanas ir Eamonnas Moranas.

Taip pat esu pakviesta į netradicinį „Jazz Fusion“ projektą, kuris dienos šviesą turėtų išvysti įrašų bei koncertų pavidalu, vos tik baigsime darbus.

Su žinomiausiu airijos „Dublin Gospel“ choru pasirodysime pagrindinėje „Electric Picnic“ festivalio scenoje greta „Florence+The Machine“, Samo Smitho, Grace Jones, Roisin Murphy ir daugelio kitų. O iki naujųjų metų klausytojų ausis turėtų pasiekti ir naujasis mūsų albumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (504)