Gamtos išvykoje dalyvavo Jonas Braškys su žmona Larisa Kalpokaite, Gabija Ryškuvienė, Gytis Ivanauskas, Algirdas Dainavičius, Aušra Štukytė, Eimutis Kvoščiauskas, Sandra Daukšaitė, Juozas Gaižauskas, Algirdas Gradauskas, Deividas Norvilas su žmona Renata ir sūneliu Emiliu, Lina Rastokaitė, Sakalas Uždavinys, Gytis Ivanauskas, Julius Žalakevičius Saulius Siparis, Edita Užaitė, Dalius Skamarakas su savo atžalomis.

Teatralai neslėpė geros nuotaikos galėdami pabendrauti su kolegomis neformalioje aplinkoje. Tačiau bene labiausiai ši išvyka patiko aktorių vaikams, kurie daugiausiai laiko praleido kapitono kajutėje ir paeiliui dalinosi kapitono pareigas.

Ar teatro užkulisiuose augantis jaunimas dar nepareiškė tėvams norintys pasekti jų pėdomis? Deivis su Renata neabejoja, kad bendrauti mėgstantis jųdviejų penkerių metų sūnus Emilis vieną dieną gali užlipti į sceną. Aktyvus berniukas, turintis puikią klausą, mėgsta dainuoti.

E. Užaitės ketverių metų dukrelė Marija kol kas labiau domisi sporto būreliais. Užtat mamos kolegos yra jos geriausi draugai, su kuriais teatro užkulisiuose augo nuo pirmų dienų.

„Domino“ teatras yra, ko gero, vienintelis teatras, organizuojantis savo aktoriams tokias pramogas ir su dėkingumu atsižvelgia į teatralų darbą, - DELFI sakė Edita Užaitė. - Blaivūs, švarūs sezono uždarymai man labai smagūs ir brangūs.“

Smagia iškyla vasaros sezoną atidaręs teatras surengs apie šešiasdešimt spektaklių įvairiuose Lietuvos miestuose.

„Daugiau darbų šiais metais neturėsiu. Vasarą reikia ilsėtis. Su šeima suplanavome labai daug poilsio. Prie jūros, ežero, tik spėk suktis, kad visus aplankyti, - juokėsi Edita. - Atostogų norėjau ir dėl dukrytės, ir pačiai labai sunku vasarą dirbti. Gaila tų dviejų vargšų mėnesių, todėl norisi juos išnaudoti.“

Teatro aktorių išvyka į Trakus – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)