Į ambasados kiemelyje rengiamą puotą pakelti taurę už solidžią karalienės sukaktį susirinko keli šimtai šalies politikos, verslo, kultūros ir aukštuomenės žmonių.

Jau tapo gražia tradicija, kad ambasadoje minimo karalienės gimtadienio proga viešnios pasipuošia išskirtinėmis skrybėlaitėmis, lankeliais. Daug kas rinkosi kur kas patogesnį ir kuklesnį galvos apdangalą, nei skrybėlė, kuris vadinasi fascinator.

Spalvingu galvos papuošalu pasidabino ir TV laidų vedėja Beata Nicholson. Šįkart ji iškilmingai šventei pasirinko rankų darbo gėles, kurtas Lietuvos dizainerės.

„Man patinka galvos apdangalai. Dalyvavau draugės vestuvėse Anglijoje, taip pat pasipuošiau skrybėlaite. Visada jas įsigydavau iš Anglijos, kur jų pasirinkimas yra didelis. Tačiau šiais metais prieš karalienės gimtadienį užsisakiau papuošalą iš gėlių, kurį sukūrė lietuvaitė dizainerė Toma Jankauskaitė. Parodžiau jai savo spalvingus batelius, prie kurių ji ir priderino galvos vainiką. Tai labai paprastas būdas net ir paprastą apdarą paversti šventiniu ir vasarišku“, - DELFI sakė B. Nicholson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)