Lietuvaitė suvaidino viešnamio prostitutę, kuri, anot kliento, jam buvusi per sena.

Kelių sekundžių vaidmuo nėra jos debiutinis darbas didžiajame kine. I. Mali taip pat yra vaidinusi BBC seriale „The Fall“, filmuose „Searching for Ten“, „The Callback Queen“.

I. Mali viename interviu yra prisipažinusi, kad darbas „Sostų karuose“ jai buvo išties labai svarbus.

„Aktore svajojau tapti nuo mažų dienų. Mane domina žmonės ir jų gyvenimo istorijos, kurias vaidinu. Man patinka įsijausti į kitų žmonių kailį“, – viename interviu yra sakiusi iš Lietuvos kilusi manekenė.

Ji prisipažino, kad kai prieš 13 metų atvyko į Airiją, ji nemokėjo nė vieno angliško žodžio. Todėl negalėdavo netgi nuėjusi į parduotuvę nusipirkti pieno. Tačiau svečioje šalyje su kūdikiu ant rankų Irma neprapuolė. Ji nuėjo į modelių agentūrą, nors mokėjo tik du žodžius: „Labas“ ir „iki“. Tačiau to pakako, kad ji gautų modelio darbą, kurį sėkmingai tęsia iki šiol.

Alytaus kilusi lietuvaitė prieš kelis metus draugavo su populiaraus realybės šou „The Voice“ teisėju ir grupės „The Script“ vokalistu Danny O'Donoghue'u. Rokeris netgi parašė kūrinį apie skaudų poros išsiskyrimą „Six Degrees Of Separation“.

Jauna moteris augina 12 metų dukrelę Nikoletą, kurios tėvas mirė mįslingomis aplinkybėmis.

New #acting #HeadShot #happy

A photo posted by Irma Mali (@irmamali) on

Beautiful #collection by #UmitKutluk #modelling #fashion

A photo posted by Irma Mali (@irmamali) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)