Šiuo metu Lietuvoje viešintis Martynas naujienų portalui DELFI prisipažino, kad paminėti gimtadienį išprašė jo draugai, su kuriais jis gimtinėje susitinka ne taip ir dažnai.

Į Lietuvą ilgesniam laikui jis grįš tik rugpjūčio mėnesį, kai turės koncertų turą. Kitą savaitę akordeonistui prasideda spalvingas kelionių maratonas: Mančesteris, Pietų Korėja, Ženeva, Vokietija.

„Pats šventės tikrai nebūčiau organizavęs, bet draugų spaudimas padarė savo. Visi nori paminėti šią gražią progą. Ir aš pats noriu, kodėl gi ne? Todėl šį vakarą mano namuose susitinkame su draugų ir kolegų būriu, – sako M. Levickis. – Galbūt net parašysiu kaimynams atsiprašymo laiškelį.“

Muzikas neslepia, kad draugų kompanijose jis mielai paima į rankas kokį muzikos instrumentą. Ir nebūtinai akordeoną. Pavyzdžiui, pernai per gimimo dieną jis nusprendė pagriežti smuiku.

Vilniaus centre grojau smuiku, jei tik tai galima pavadinti grojimu, – juokiasi jis. – Nes aš visiškai nemoku groti smuiku. Tikrai nevengiu išsitraukti ir akordeoną. Todėl ir ir šį vakarą namuose gali būti šiek tiek triukšmo, nes esu paruošęs jiems šiokią tokią programą.“

Galbūt muzikas iš anksto galėtų užsiminti, kokia jam tobuliausia dovana būtų gimtadienio proga? Martynas nesikuklindamas išduoda, kad jį labiausiai nudžiugintų geras didelis lagaminas.

„Kadangi daug keliauju, praktiškiausias ir reikalingiausias daiktas yra lagaminas. Jie man dažnai susidėvi, plyšta, lūžta, dingsta. Bet gimtadienius rengiu tikrai ne dėl dovanų. Labai noriu susitikti su savo draugais. Kartą yra tekę švęsti gimtadienį vienam. Buvo momentas, kai buvau labai pasinėręs į darbus ir nieko tą dieną neorganizavau. Todėl tikrai puikiai žinau, ką reiškia sutikti šventę vienam, ir ką reiškia paminėti ją su draugais“, – sako muzikas.

Ko sau palinkėtų gimtadienio proga? „Norėčiau negalvoti apie tai, kad kažką gyvenime pasiekiau, norėčiau niekada nesustoti, nesigręžioti atgal, norėčiau, kad gyvenimas būtų sėkmingas visokeriopai, profesinėje srityje tęstųsi tai, ką darau. Bet kad visa tai išliktų, labai daug priklauso ir nuo manęs. Ar jau pagalvoju apie šeimą ir vaikus? Kai man bus 35-eri, tada apie tai galėsime pakalbėti“, – juokiasi jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)