Bet kodėl, kodėl, kiekvieną kartą, kai tik išeina bet koks straipsnis, postas, share'as ar dar belekas prieš jus ir jūsų orientaciją, jūs pradedate isteriškai klykti? Klykti apie homofobiją, lygias galimybes, lygias teises ir dar neaišku ką lygaus. Kodėl visas likęs pasaulis nesharina, nepostina ir nelaikina kiekvieno pasitaikiusio straipsnio, kai kažkas parašo kažką neigiamo apie jus?

Nes visiems, kaip ir man, yra giliai ***** jūsų nusistatymai ir laisvalaikio pramogos. Nes pasaulis jūsų nesmerkia ir neignoruoja, tiesiog jis jūsų nemato ir nekreipia į jus dėmesio, kaip ir į visus likusius kitus. Iki tol, kol jūs nepradedate klykti! Tada visi klauso ir diskutuoja. Gaišta laiką ir svarsto jūsų ir mūsų teises. O kam? Visi, gimę po viena vėliava ir gyvenantys vienoje valstybėje, turi tas pačias teises. Teises dulkintis, kaip nori, taip pat. Mieli gėjai ir lesbietės! Pasaulis tikrai nėra prieš jus (neskaitant nedidelio procento radikalių, kitokią nuomonę turinčių žmonių ir šiaip ligonių)! Tiesiog jūs esate prieš pasaulį ir, manau, jis jūsų tik dėl to ir nesupranta.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (950)