Sutuoktuvių ceremonijos metu Mia vilkėjo baltą suknelę, siekiančią žemę. Viršutinė suknelės dalis iki juosmens buvo pasiūta iš perregimos baltos medžiagos ir dekoruota augaliniais motyvais, o sijonas - lygios blizgios medžiagos. Liemenį moteris susiveržė plonyčiu juodu dirželiu, avėjo juodus aukštakulnius. Plaukus į kuodelį susisukusi Mia rankose spaudė baltų bijūnų ir pakalnučių puokštę, perrištą plačiu baltu šilkiniu kaspinu.

Paaiškėjo, kad elegantiška Mios suknelė - dizainerės Aurelijos Beliakaitės kūrinys. Ši suknelė iš naujausios jos kolekcijos, kuri buvo pristatyta vasario pabaigoje. "Vestuvinė suknelė turi papuošti jaunąją, o ne ją užgožti. Vengiu nereikalingų detalių ir stengiuosi išryškinti kiekvienos moters privalumus", – taip savo kūrybą apibūdina dizainerė. Ji teigia, jog moterys, dėvėdamos jos sukneles, atrodo tarsi nuogos.

Portalui MIESTE.lt pati A. Beliakaitė patikino, kad Mia vestuvių dieną puošėsi jos kurta suknele. Tiesa, ji tvirtino, kad suknelė buvo kurta specialiai Miai ir skiriasi nuo tos, kurią dar vasario mėnesį ji pristatė naujausioje savo kolekcijoje.

"Derinome detales, viskas buvo taip, kaip norėjo pati Mia, - atskleidė dizainerė, tačiau nutylėjo tikslią šios suknelės kainą. - Suknelių kainos prasideda nuo tūkstančio eurų, čia mažiausia suma, o ribos kainoms nėra. Mios suknelės kaina - konfidenciali informacija." A.Beliakaitė paatviravo, kad Mia - ne pirma įžymybė, kurią ji puošė vestuvėms.

Tiesa, merginoms, norinčioms per savo vestuves atrodyti taip, kaip atrodė Mia, teks nusivilti. Dizainerė tarė griežtą "ne", kai išgirdo klausimą, ar dar kartą pasiūtų tokią suknelę. "Kitos tokios nebus, ši suknelė priklauso Miai", - konkrečiai kalbėjo A. Beliakaitė.