„Nesiruošiu nieko tvirtinti. O kodėl turėčiau?, – tiesaus atsakymo vengė kūdikio besilaukianti moteris. – Nemanau, kad čia reikėtų kažką kalbėti“. Būsima mama pridūrė, kad mieliau džiugiomis naujienomis dalijasi su šeima ir draugais nei žiniasklaida, tačiau jau po keleto minučių apie nėštumą vis dėlto žiniasklaidai prisiatviravo.

Marius ir Renata susituokė 2013-ųjų rugpjūčio 31 dieną. Šventei pora pasirinko vieną prabangų Palangos viešbutį ant jūros kranto. Gyvenimo būdo žurnalui šventės akimirkas pardavę jaunieji nuo žiniasklaidos slapstėsi lyg Holivudo žvaigždės.

M. Jampolskis ir R. Uzialkaitė susižadėjo 2012-aisiais – po pusantrų metų trukusios draugystės. Tuo metu aktorius dar nebuvo oficialiai išsiskyręs su žmona. Skyrybos su sutuoktine teisme įvyko jau po sužadėtuvių.

M. Jampolskis širdies draugės Renatos rankos paprašė „Sidabrinių gervių 2012“ apdovanojimų ceremonijos vakarą. Piršlybos Renatai buvo netikėtos. Marius, priklaupęs ant kelių, sužadėtuvių žiedą įteikė namuose.

Prieš tai M. Jampolskis buvo vedęs studijų laikų draugę Aistę. Pora susilaukė sūnaus Dovydo.

Mariaus ir Renato Jampolskių vestuvės – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (251)