Vakaro staigmena tapo žinomų Panevėžio aktorių ir tituluotos gražuolės virsmas į modelius. Podiumu žengė ir vasaros mados tendencijas pristatė aktoriai Vita Šiaučiūnaitė, pademonstravusi pajūriui tinkantį drabužių derinį, aktorių pora Justina Žiogaitė ir Arnas Butkus, parodžiusi derinį, skirtą karštai Maljorkos saulei.

Pasiūlymą pristatyti drabužius priėmė ir aktoriai Almantas Vaišnys su žmona Jolita Skukauskaite. Pora pademonstravo išleistuvių šventei tinkančius drabužius. Drąsiai podiumu žengė ir „Mis Aukštaitija“ Greta Bagdonaitė. Ilgakojė gražuolė, šiuo metu besimokanti dvyliktoje klasėje, pristatė drabužių derinį, skirtą išleistuvėms.

Tačiau , ko gero, daugiausiai ovacijų sulaukė filmo „Redirected“ žvaigždė, Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro aktorė Vita Šiaučiūnaitė.

Rubensiškomis kūno formomis galinti pasigirti moteris drąsiai žengė podiumu ir parodė, kaip turi atrodanti stilinga moteris.

V. Šiaučiūnaitė prisiminė, kad prieš daugelį metų apie madą perskaitė labai vertingą dalyką. Pasak Vitos, svarbiausia yra tai, kas žmogui tinka. „Ne visada tai, kas dabar yra madinga, tinka visiems. O man ypač sunku suspėti paskui madą. Galiu apsirengti labai „mandrą“ drabužį, tačiau su juo atrodysiu kaip kaliausė. Galėsiu darže paukščius baidyti“, – juokėsi V. Šiaučiūnaitė.

Vakarėlio dalyvė neslėpė – pavasarį, vasarą visuomet pajaučia norą atsinaujinti, tad parduotuvėse būna gana dažna viešnia. „Drabužis gali padiktuoti nuotaiką, elgesio taisykles. Bet, jei esu puikiai nusiteikusi, rūbas nepadės jaustis dar svarbesniais“, – kalbėjo optimizmo nestokojanti moteris.

Nors mados pasaulyje karaliauja liekno kūno kultas, o moterys dėl svajonių figūros pasiryžusios padaryti bet ką, panevėžietė V. Šiaučiūnaitė šiai madai nepasiduoda. Pasak aktorės, visais laikmečiais kito suvokimas apie tobulą kūną sudėjimą, tad ji tikrai nesiruošia žaloti save tam, kad atitiktų grožio standartus.

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)