Būsima sveikatingumo erdve susidomėjo ir aktorė Ineta Stasiulytė su savo mylimuoju Deividu Meškausku.

Naujienų portalui DELFI Ineta prisipažino, kad ji mėgsta išbandyti naujas originalias treniruotes, kokios yra sugalvotos sportavimo srityje.

Sportas man yra reikalingas tam, kad pakelti nuotaiką. Aktyvi fizinė veikla pakelia kūno tonusą, pagerina nuotaiką visai dienai“, – sakė tobulas kūno linijas turinti aktorė.

Žinomą moterį sužavėjo paskutinė jos išbandyta treniruočių programa, kur sportuojama su specialius elektros impulsus skleidžiančiais kostiumais.

O kokios treniruotės Inetai pačios veiksmingiausios? „Sportuoti turi būti smagu. Bet kol kas tokio sporto dar nesuradau. Prakaitas turi bėgti dėl to, kad smagu, o ne dėl to, kad skauda. Todėl galvoju netgi pati sukurti specialią programą ir kurti tą smagumą kartu su kitomis moterimis“, – prisipažino I. Stasiulytė.

Jauna moteris, paklausta, ką ji iš savo patirties galėtų patarti sulieknėti norinčioms moterims, Ineta atsakė, kad pirmiausiai reikia keisti požiūrį.

„Pirmiausiai reikia keisti mąstymą, savo pasąmonei duoti tinkamus užsakymus, kuriuos norime kad įvykdytų. Nes viskas pas mus galvoje. Jei mes visada save matome storą, savęs nemylime, kaip galime lieknėti? Stovėdamas prieš veidrodį vis tiek matysi, kad kažkas stovi. Įsijungia savęs naikinimo programa“, – pabrėžia ji.

Sveikatingumo klubo pristatyme taip pat apsilankė Aistis Mickevičius, Rimas Valeikis, Ineta Stasiulytė, Dainė ir Donatas Baumilos. Renginį vedė Livija Gradauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)