– Kas paliko didžiausią įspūdį šių metų Kanų kino festivalyje?

 – Tokiuose renginiuose nuolat tenka susipažinti su žymiais ir be galo įdomiais žmonėmis. Šiemet Kanuose dalyvavau dviejų puikių filmų premjerose. Pirmasis – tai italų režisieriaus Nanni Moretti „Mia Madre”, kurio premjeros metu teko žengti raudonu kilimu kartu su aktorėmis Natalie Portman, Margherita Buy bei aktoriumi Johnu Turturro ir kitais. Antrasis filmas dar įspūdingesnis – tai Jacques Audiard režisuotas „Dheepan”, kuris šiemet laimėjo pagrindinį festivalio prizą – „Auksinę palmės šakelę”.

 – Dalyvavote ne tik filmų premjerose. Kaip laiką Kanuose leidžia kino pasaulio elitas?

 – Žinoma, teko dalyvauti ir įpūdinguose vakarėliuose, kuriuose pabūti svajoja turbūt kiekvienas aktorius. Nors šis Kanų kino festivalis man jau trečiasis, vakarėliai vis kuo nors nustebina – šventės rengiamos itin prabangios, vyksta didžiulėse vilose, jachtose. Šiemet labiausiai įsiminė vakarėlis „World peace night – adventure of humanity”. Jis vyko „Villa Oxygene“ – vienoje didžiausiausių vilų Kanuose. Įdomiausia vakarėlio pažintis – su Michaelo Jacksono tėvu Joe Jacksonu ir „Gipsy Kings“ dainininkais.

Dar maloniai nustebino „Horyou“ kompanijos valdybos pirmininko Yonathano Parienti kvietimas į Gala vakarienę, kuri vyko įspūdingoje senovinėje viloje Saint George. Vakarėlyje susirinko daugybė garsenybių, vyko aukcionas, o patiekalais susirinkusius džiugino garsus virtuvės šefas iš Prancūzijos Marcas Veyratas. Taip pat Kanuose susipažinau su režisieriumi Woody Allenu bei aktore Eva Longoria ir Prancūzijoje garsiais broliais Igoriu ar Grichka Bogdanovais – įspūdžiai iš vakarėlių tikrai nepamirštami.

 – Dalyvavote jau trečiame Kanų kino festivalyje, gal galite juos palyginti? Kuo buvo įdomūs praėjusių metų festivaliai?

 – Visi festivaliai išties įdomūs ir labai skirtingi. Praėjusiais metais labai įsiminė Pamelos Anderson labadaros vakarėlis bei pažintis su šia aktore. Tame vakarėlyje dalyvavo ir dizainerė Vivienne Westwood, o per vakarą į P. Anderson labdaros fondą buvo suaukota daugiau nei 100000 eurų.

Dar teko dalyvauti įspūdingame vakarėlyje 50 metrų ilgio jachtoje  „Pellegrina”, jis buvo skirtas Joe Jacksono labdaros fondui ir pats Michaelo Jacksono tėvas dalyvavo renginyje.

Taip pat praėjusių metų festivalyje jachtoje demonstravau dizainerių Patuna Bushyheado ir Andreso Aquino drabužių kolekcijas – suknelės iš tiesų žavngos.

 – Kanuose dalyvavote jau ne vieno pasaulinę šlovę pelniusio filmo premjeroje. Kas labiausiai įsiminė?

 – Pernai dalyvavau filmų „Deux jours une nuit” bei „Foxcatcher” premjerose, bet įspūdingiausia premjera, kurią stebėjau Kanuose – „Karibų piratai”, kur teko žengti raudonu kilimu kartu su aktoriais Johnny Deppu ir Penelope Cruz. To paties festivalio metu stebėjau ir filmo „The Beaver” premjerą kartu su Judy Foster ir Melu Gibsonu.

 – O pažintys išliko atmintyje po pirmojo Kanų kino festivalio, kuriame dalyvavote?

 – Pirmasis Kanų kino festivalis buvo be galo įdomus. Jo metu teko susipažinti su Oskaro laimėtoju aktoriumi Jamie Foxxu, taip pat su dainininku ir Michaelo Jacksono prodiuseriu Quincy Jonesu.

Dar šio festivalio metu teko dalyvauti ir „Miss Cannes Film Festival” konkurse, kuris vyko viešbutyje „Carlton“ viešbutyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)