Kaip ir galima buvo nuspėti, žiūrovų laukė ypatingos staigmenos. Scenos ir kostiumų meistras ketvirtadienio vakarą, regis, sumanė visus nukelti į pajūrio kurortą.

Tradicinį podiumą pakeitė mediniai paplūdimio takeliai, o žiūrovai, stebėję šou galėjo pasijusti tarsi pajūryje - gausybė pripiltų smėlio dulkių buvo tiesiai jiems po kojomis.

Belaukiant kolekcijos pristatymo pradžios svečiai šnekučiavosi valgydami ledus bei klausydami raminačio jūros ošimo.

Į renginį atvykusi dizainerio J. Statkevičiaus mama Vanda sakė, kad sūnus kolekcijų pristatymus laiko paslaptyje iki paskutinės dienos. 


Paklausta, kiek laiko moteriai reikia pasiruošti renginiui, ji sakė, kad užtrunka vos pusę valandos.

Naujausioje Juozo Statkevičiaus maudymosi drabužių kolekcijos pristatyme – unikalūs modeliai, aukščiausio lygio muzikos ir šviesų tandemas.

Siaurais mediniais takais žengiantys modeliai dėmesį prikaustė ne tik demonstruojamais drabužiais, bet ir puošniais ir originaliais aksesuarais. Modeliai žengė pasidabinę galvos, kaklo bei rankų papuošalais, tamsintais akiniais nuo saulės, rūkstančiomis cigaretėmis bei ant galvos susuktais rankšluoščiais.

J. Statkevičiaus maudymosi drabužių kolekcijos pristatymas

Daugiau kolekcijos pristatymo akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)