14
Kitas

Baleto karjeros atsisakė dėl šeimos

Daug metų sunkiai dirbusi ponia Valentina dabar džiaugiasi gyvenimu. Daug sportuoja, bėgioja, važinėja dviračiu, žiemą maudosi ežere. Tiesa, prieš kelis metus moteriai prasidėjo alergija šalčiui, todėl kai Lietuvoje atvėsta orai, ji stengiasi išvykti peržiemoti ir pailsėti pas savo draugę į Tel Avivą, su kuria palaiko ryšį per „Skype“.

„Turiu sodybą Dvarčionyse, todėl vasarą turiu čia ką veikti. Kai šilta, prižiūriu savo gėlynus ir tvarkausi namus, o žiemą džiaugiuosi saule Izraelyje. Be to, ir kelionės pigios, jei įsigyji bilietus prieš kelis mėnesius. Tel Avive gyvenimas nėra brangus. Išleidžiu ten tiek pat, kiek gyvendama Lietuvoje. Be to, pas draugę man už gyvenimą mokėti nereikia“, – paaiškina neeilinį pensininkės gyvenimą gyvenanti ponia Valentina.

Pirmą kartą ant podiumo – 59-erių

Išskirtinį Valentinos grožį pirmiausiai pastebėjo užsieniečiai. Gražią moterį madų kūrėjai pamatė atostogaujančią Egipte. Ten ji, būdama 59 metų, pirmąkart užlipo ant podiumo demonstruoti kailių kolekcijos, sukurtos Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

„Pamenu, guliu sau prie jūros, deginuosi, prie manęs netikėtai prieina žmogus ir pakviečia demonstruoti madų. Turbūt mane pakvietė dėl to, kad liekna kaip pakaba. Kokį tik pasimatuočiau paltuką, visi tiko. Tada už kolekcijos demonstravimą gavau dovanų paltuką“, – juokiasi nuo vaikystės pati sau drabužius kurianti ir siuvanti ponia Valentina.

14
Kitas

Baleto karjeros atsisakė dėl šeimos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)