– Aaronai, Jums visai neseniai buvo atlikta operacija ir procedūra pas plastikos chirurgus. Ką konkrečiai tobulinotės?

 – Man buvo tvarkyta nosis, tiksliau atlikta septoplastika, ir nuo pilvo srities nusiurbti riebalai – tai dar vadinama liposakcija.

 – Kiek laiko užtruko šios korekcijos?

 – Iš viso procedūros užtruko tris su pusę valandos. Jos buvo atliktos viena po kitos.
Kaip kovojote su skausmu?

 – Riebalų nusiurbimo procedūra ir reabilitacija nėra tokia skausminga. Galima toleruoti skausmą. Tačiau nosies plastinė operacija labai nemaloni. Tai buvo itin skausminga patirtis. Skaudėjo ne tik nosies zoną, bet ir visus dantis. Prasidėjo chroiniški galvos ir akių skausmai. Tiesą pasakius, pačią nosį skaudėjo ne taip smarkiai, tačiau likusias veido dalis – labai nemaloniai.

 – Jums operaciją ir riebalų siurbimo procedūrą atliko Los Andželo plastikos chirurgijos žvaigždės. Kas jie tokie?

 – Daktaras Johnas Lake‘as ir daktaras Paumanas Danielporas yra garsenybių chirurgai. Pas juos plastines operacijas nuolatos atlieka Holivudo žvaigždės, daktarai dalyvauja televizijos šou. Jie patys yra įžymybės.

 – Kodėl nusprendėte pasidaryti nosies plastinę operaciją ir riebalų nusiurbimo procedūrą?

 – Turėjau problemų dėl kvėpavimo jau seniai, tai mane erzino ir vargino. Septoplastikos operacijos metu buvo ištiesinta iškrypusi nosies pertvara. Užsikimšusi viena šnervė trukdė sportuoti ir mėgautis kasdieniu gyvenimu.

 – Po nosies operacijos turėjo pagerėti Jūsų kvėpavimas ir uoslė. Kokį pirmą kvapą užuodėte po operacijos?

 – Pirmiausia pajutau garbingo amžiaus ponios kvepalus lifte. Kvapas buvo toks stiprus, kad net akys prisikaupė ašarų (juokiasi).

 – Papasakokite plačiau apie riebalų nusiurbimo procedūrą. Kodėl nusprendėte ją išbandyti?

 – Tai ilgai istorija. Ryžausi dėl daugybės priežasčių, bet dauguma yra medicininės. Prieš dvejus metus buvau priaugęs daug svorio, nors sportavau ir valgiau kokybišką maistą. Buvo labai keista. Dėl to jaučiausi mieguistas, vėliau išgyvenau depresiją, sužinojau, kad man hipofizės auglys.

Dėl šių priežasčių sutriko hormonų pusiausvyra ir aš priaugau daug svorio. Po dviejų metų dietų ir intensyvių sporto treniruočių vis tiek negalėjau atsikratyti antsvorio. Nusprendžiau darytis riebalų nusiurbimą pilvo srityje. Nors ir jaučiausi šiek tiek apgaudinėjantis pats save, bet pagalvojau, kad medicininės priežastys yra pakankamai svarios, kad ryžčiausi riebalų nusiurbimui.

 – Lietuvoje nėra įprasta kalbėti apie atliktas operacijas, juo labiau pas plastikos chirurgus. Kodėl Jūs nusprendėte prabilti?

 – Jaučiuosi užtikrintai dėl savo sprendimo tobulintis pas plastikos chirurgus. Tai dariau pirmiausia dėl medicininių priežasčių, be to, pilnai pasveikęs jausiuosi žymiai geriau. Tikiuosi, dėl savo atvirumo įkvėpti kitus, kurie bijo ryžtis plastinėms operacijoms dėl medicininių priežasčių. Negalvokite, ką pasakys kiti. Elkitės taip, kaip patys norite – juk tai Jūsų kūnas. Žmonės gyvenime turi daryti tai, kas daro juos laimingais. Jei plastinė operacija privers pasijusti geriau, ryžkitės jai. Juk gyvename tik kartą.

 – Ar yra tokių plastinių operacijų, kurioms niekada nesiryžtumėte?

 – Niekada nenorėčiau jokių implantų.

 – O ką manote apie „plastikines“ moteris: su didelėmis silikoninėmis krūtimis, padidintu užapakliuku, lūpomis?

 – Man patinka moterys su didelėmis krūtimis, užpakaliuku ir lūpomis. Mane tai traukia. Pasikartosiu: kiekviena turi elgtis taip, kad jaustųsi laiminga.

 – Vis dėlto pirmenybę teikiate natūraliam ar tobulintam grožiui?

 – Jei kokybiškai atliktos plastinės operacijos, korekcijos ar procedūros, man tai patinka. Tačiau dievinu ir natūralias, plastikos chirurgų neliestas moteris.

Vaizdo įrašą po plastinės Aarono nosies operacijos galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)