DELFI susisiekus su pačia E. Puidokaite, moteris nepanoro atskleisti jokių detalių apie vyrą, su kuriuo sekmadienio vakarą ji buvo nufotografuota Totorių gatvėje Vilniuje.

„Nemanau, kad turėčiau jums ką nors apie tai komentuoti“, - nukirto E. Puidokaitė.

Paklausta, ar tai naujasis moters mylimasis, ji dar kartą pasikartojo nenorinti ir neprivalanti nieko komentuoti.
Akivaizdu, kad sekmadienio pavakarę pasivaikščioti išsiruošė ne du geri draugai. Panašu, kad dainininkę ir paslaptingą vyriškį sieja kur kas daugiau, nei draugiški santykiai. 

DELFI šaltinių duomenimis, E. Puidokaitei kompaniją palaikė 31-erių grafikos dizaineris, rinkodaros specialistas Karolis Ceplys. 

Elenta Puidokaitė - Atlanta su draugu
Elenta Puidokaitė - Atlanta su draugu

Elena Puidokaitė-Atlanta augina mažametę dukrą Saulę.
Beveik ketverius metus artimus santykius ir bendrą gyvenimą kūrę bei buvę pavyzdžiu daugybei pramogų pasaulio porų, dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta ir jos širdies draugas antstolis Donatas Kisielius skirtingais keliaisi pasuko dar 2012 metais. Nuo to laiko viešuose renginiuose moteris lankydavosi viena arba lydima draugių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)