Viena išmintinga moteris yra pasakiusi: „Pasipuošk prabangiais ir gražiais apatiniais, net jei ir būsi vienintelė, kurią tą dieną matysi”. Tai tikriausia tiesa. Apatinis trikotažas nuo senų laikų laikomas ypač svarbia garderobo dalimi.

Kuo šiais metais nustebins kūrėjai?

Vyraujančios tendencijos kiekvienais metais vis keičiasi, tačiau pagrindiniai elementai išlieka tie patys – gera, maloni medžiaga, detalės ir išskirtinis dizainas.

Šį sezoną apatinio trikotažo gamintojų asortimente galima išvysti eklektišką dermę. Žaismingi šiuolaikinio dizaino modeliai jungiasi su solidžia praeitimi, o individualumą ir ekstravaganciją simbolizuojantys motyvai, derinami su kukliu ir subtiliu romantiniu stiliumi.

Šiais metais ypač kūrėjų mėgstamos atgimusios raudona, violetinė, smaragdinė, tamsi mėlyna. Be abejonės savo pozicijų nepalieka juoda, kreminė, raudona, balta. Kaip ir kasmet bus madingi prabangūs nėriniai, gyvūnų kailio raštų imitacijos, šilkinės detalės. Nors nėriniuotus apatinius turbūt jau galime laikyti klasika, visgi, didelis dėmesys bus skiriamas patogumui. Tad medvilniniai apatiniai taip pat bus „ant bangos“.

Anot Tado Žukausko, internetinės parduotuvės vadovo, apatinius rinktis nėra sunku.

„Visai netrukus savo produkciją pristatysime ir viename Vilniaus butikų. Kiekvieną modelį bus galima išvysti gyvai, pačiupinėti, pasimatuoti. Artėja ir visų lauktas vasaros, karštasis sezonas, tad nustebinsime ir gausiu maudymukų pasirinkimu. Kaip pastebime, sezonas prasideda gegužės mėnesį, tad jau dabar esame pasiruošę ir siūlome itin platų ir išskirtinį pasirinkimą”, - teigia T. Žukauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)