Teigiama, kad pora santuoką nutraukia bendru sutarimu. Tačiau skyrybų procese dalyvauja net trys advokatai. Du iš jų atstovauja įmonei „Boslita ir Ko“.

O. Gončaruk – liūdnai pagarsėjusio Kauno verslininko Vladimiro Romanovo sesuo. Ji per sudėtingas ir painias schemas dalyvavo su žlugusiu Ūkio banku susijusių bendrovių valdyme.

Kaip DELFI skelbė 2013 metų vasarį, žlugusio Ūkio banko savininkas V. Romanovas sau bei giminaičiams išsimokėdavo didžiules algas. V. Romanovas ir jo sesuo Olga Gončaruk dirbo Ūkio banko lizinge ir per mėnesį gaudavo po 45 tūkst. litų.

Centrinės hipotekos 2013 metų duomenimis, alkoholinių gėrimų įmonė „Boslita ir Ko“ per antstolį kreipėsi į teismą, kad už skolas būtų areštuotas jos turtas.

Teismas dar 2013 metų vasario pradžioje areštavo V. Romanovo sesers prabangų namą ir žemę bei du butus sostinėje, Vilniaus gatvėje. Šis turtas buvo įvertintas pustrečio milijono litų. Be to, tuomet buvo areštuotos O. Gončaruk turėtos ŪBIG ir poilsio namų „Nidos pušynas“ turėtos akcijos.

Kitas skyrybų teismo procesas numatytas birželio viduryje. Tuomet turėtų būti sakomos baigiamosios kalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)