Į šauktinių sąrašą pateko ir ZIP FM radijo didžėjus Dominykas Klajumas. Tiesa, 22-ejų vaikino šiemet į kariuomenę nešauks, tačiau jis įrašytas į kandidatų sąrašą, tad kitąmet gali sulaukti rimto pakvietimo. Dominykas nė kiek nesidžiaugia tokiu įvykiu: "Yra daug pajėgių, nieko neveikiančių jaunuolių, kurie padėję saulėgrąžų pakelį ir apsivilkę uniformą, manau, padarytų valstybei daug gero", - kalbėjo D. Klajumas.

Vaikinas atskleidė, kad stengėsi per daug negalvoti apie šią dieną, kai pagaliau buvo paskelbti visų šauktinių sąrašai. "Tikėjausi būti nepaimtas. Man dabar 22-eji ir sėdėti kaip "ant adatų" dėl Putino nesąmonių - nėra kaifas." Beje, jis pats nuo pat ryto bandė prisiskambinti į Karo prievolės centrą, tačiau nesėkmingai, niekas neatsiliepė, tad teko kartu su visais laukti sąrašo, paskelbto internete.

Pasidomėjus, ar pranešus tokią žinią artimiesiems, neteko jų raminti, Dominykas tik pademonstravo humoro jausmą. "Artimieji turbūt juokiasi. Dar neteko su jais šnekėti, bet, manau, raminti nieko nereikės, - nusišypsojo radijo didžėjus. - Pagal juos aš esu gatvės muzikantas ar dar kažkoks ir man būtų labai pats tas "nusikirpti dredus"."

Į šauktinių sąrašą pateko ir įžymybių fotografas Tomas Adomavičius. Pasidomėjus, ar vaikinas nusiteikęs devyniems mėnesiams apsivilkti karinę uniformą, šis neslėpė geros nuotaikos. "Dar rimto pakvietimo negavau, dar reikės ir sveikatą pasitikrinti, tačiau jei reikės - eisiu. Esu už kariuomenę, vyrai su uniformomis yra gražu", - pasakojo T. Adomanvičius.