– Liucina, kokių bikinių Jūsų spintoje daugiausia?

– Turiu prisipažinti, kad jau porą metų jokio naujo neįsigijau, nes retai jų prireikia. Dažniausiai bikinio prireikdavo einant į pirtį, tad ir rinkausi patogius – sportinio tipo.

– Kokie bikiniai labiausiai traukia akį?

– Paprasti ir sportiniai. Apatinė dalis gali būti ir šortukai, o viršutinė – prigludusi ir patogi. Svarbu jaustis saugiai ir patogiai. Pastebėjau, kad jau pradeda patikti moteriški, įdomesnių formų, nors prioritetą teikiu klasikinėms spalvoms.

– O ar turite vientisą maudymosi kostiumėlį?

Ne, bet man tai labai gražu. Tokius turi rinktis moterys, o ne paauglės, nors, žinoma, daug kas priklauso nuo modelio. Pamažu ir man atsiranda noras ir poreikis tokį įsigyti.

– Ar mėgstate aksesuarus prie bikinių?

– Tai beprotiškai gražu, o skrybėlė – ne tik gražu, bet ir naudinga. Juk visuomet smagu, kai viskas dera: bikinis, tunika, šlepetės ar rankšluostis.

– Esate iš tų, kurios mėgsta degintis?

– Mėgstu, tačiau iškenčiu daugiausia pusvalandį (šypsosi). Vėliau vaikštau ar žaidžiu kamuoliu. Greičiausiai dėl to anksčiau ir rinkdavausi sportinius bei patogius bikinius.

– Dažnai deginantis su bikiniu dėl raištelių ant kūno lieka baltų juostelių. Ar Jums pavyksta to išvengti?

– Juk paprasta tuos raištelius nusirišti (šypsosi). O ir šiaip verta rinktis pakietintus bikinius – tada, net ir nusirišus raištelius, nekils pavojus ką nors pamesti.