Lengva sutikti, kad skyrybų procesas kiekvienam yra sudėtinga ir gana nemaloni patirtis. Kaip teigia Andrejus ir jo nauja draugė – jie jau daugiau nei dvejus metus gyvena kartu (sako, kad laimingi laiko neskaičiuoja ir juokiasi). Skyrybų procesas prasidėjo prieš metus. Savaime suprantama, kad oficiali dalis vis buvo atidėliojama, kadangi niekaip nepavykdavo susitarti dėl finansinės klausimo pusės. Kai Ingrida suprato, kad skyrybos yra neišvengiamos, natūralu, kad nusprendė (matyt ne be naujo draugo pagalbos, kuris, kaip ji teigia, yra advokatas) gauti maksimalią finansinę naudą sau.

Andrejus sutiko su sąlygomis ir atidavė net daugiau negu turėjo. Jis pats dabar gyvena su drauge mažame vieno kambario bute, o Ingridai leido pasilikti gyventi jo mamos name, kur jie gyveno anksčiau. Tačiau Ingridos norai augo su kiekvienu mėnesiu. Matyt, todėl skyrybos taip ilgai tęsiasi.

Ir pagaliau, kai Andrejus sutiko patenkinti visus atlikėjos norus, ji sutiko skirtis ir jie padavė dokumentus teismui, bet jau gana ilgą laiką dokumentai dulka teismo rūmuose. Jau įvyko net keturi posėdžiai, kuriuose net neprivalomas Andrejaus ir Ingridos dalyvavimas – tačiau Ingrida taip ir nesugebėjo patvirtinti teismui, kad apie posėdžius yra informuota, nes, jos teigimu, atostogavo Tenerifėje.

Paskutinio posėdžio metu buvo nutarta, kad jei Ingrida per 14 dienų nesugebės patikslinti savo gyvenamosios vietos – skyrybų procesas nebus nagrinėjamas. Jau praėjo 10 dienų kaip Ingrida grįžo iš šiltų kraštu ir kad ir kaip būtų ironiška, tačiau kai Ingrida buvo Lietuvoje, skyrybos irgi galėjo įvykti, nes vienas iš procesų buvo būtent tuo metu.

Andrejus jau nebežino, kaip dar paprašyti skyrybų, nes Ingridos pasiteisinimai, dėl ko ji negali nuvykti į teismą, su kiekviena diena tampa vis originalesni – tai telefoną pamiršo, tai teismas nedirba, tai dar koks velnias.

Taigi, gal skyrybos Ingridai yra ne toks jau ir skausmingas procesas? Gal ji tiesiog bijo likti viena, nors paskutiniame straipsnyje teigė, kad to niekada nebijojo... Ir naujos meilės gal nėra? Nes kiekvienas lengvai sutiktų, kad jei įsimyli, tai senus santykius, kurie skaudino, norisi nutraukti kuo greičiau.

Andrejus su nauja drauge jau svajoja, kaip smagu bus, kai šis košmaras pasibaigs ir labai tikisi, kad Ingrida pagaliau supras, kad išsiskirti geruoju ar bloguoju teks.

Prieš daug metų, kai Andrejus skyrėsi su savo pirma žmona, Ingrida jam yra sakiusi, kad bendrauti su buvusiais yra beprasmiška, nes tokiu dalykų niekada negalima atleisti. Ji taip ir nesuprato, kaip Andrejui pavyksta po skyrybų su pirma žmona puikiai sutarti ir šiltai bendrauti iki šiol. Tai gal skyrybų proceso vilkinimas yra jau prasidedantis Ingridos kerštas už tai, kad ją paliko? Ar populiari dainininkė iš tikrųjų yra toks žmogus, kuris nemoka atleisti? Kol kas ši istorija turi daugiau klausimų negu atsakymų, bet labai greitai suprasime, ar Ingridai patinka vilkinti skyrybų procesą, ar ji vis dėl to suras minutę nuvykti į teismą ir pabaigti viską gražiai ir draugiškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)