„Universal studios“, taip pat žinoma kaip „Universal pictures“, yra JAV kino studija, priklausanti bendrovei „Comcast“. Tai viena ilgiausiai gyvuojančių kino studijų Holivude.

„Universal Studios“ iš esmės yra atrakcionų-pramogų parkas, kuriame yra ne tik įvairiausi atrakcionai pasivažinėjimui, tačiau ir daugybė šou, teminės parduotuvės ir viską vainikuojantis paradas. Ir viskas susiję su šios kino studijos filmais ir serialais.

„Apžiūrėjome tokių filmų kaip „Žmogus voras“, „Terminatorius“, „Nusivylusios namų šeimininkės“, „Kleopatra“, „Mumija“ ir daug kitų filmų filmavimų vietas“, – įspūdžiais dalinosi S. Milinytė.

S. Milinytė džiaugėsi galėdama aprodyti savo šeimai ne tik Los Andželo apylinkes, vandenyną, tačiau ir vietą, kurioje buvo filmuotas jos muzikinis klipas „Storm or rain“.

Dainą „Storm or rain" galite išgirsti čia:

„Labai norėjau, kad tėvai patys pamatytų, kaip man sekasi, kur ir kuo aš gyvenu. Juk visko perteikti per kompiuterio ekraną – neįmanoma. Apžiūrėjome miesto centrą ir priemiesčius, apsilankėme „Universal studios“ ir nuvažiavome prie vandenyno. Kadangi jų viešnagė nebuvo ilgai, tai kiekvieną dieną savo ekskursijas pradėdavome nuo septintos valandos ryto. Džiugu, kad tėvai liko sužavėti kiekviena aplankyta vieta“, – džiaugėsi dainininkė.

Nepaisant aplankytų vietų, labiausiai S. Milinytė džiaugėsi sutikusi aktorių Vince'ą Vaughn'ą.

„Turėjau garbės susitikti su aktoriumi Vincu Vaughnu! Jis buvo savo mažais vaikais, todėl susitikimas truko neilgai, bet aš vistiek labai patenkinta“, – susižavėjimo neslėpė mergina.

„Galiu drąsiai teigti, kad tėvų vizitas pavyko puikiai“, – sakė daininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)