2000-2007 metais A. Grigorian buvo ištekėjusi už operos solisto Giedriaus Žalio, su kuriuo 2002-aisais susilaukė sūnaus Nojaus.

1983 metais gimęs A. Grigorian vyras – diplomuotas operos režisierius, baigęs prestižinę Rusijos teatro akademiją GITIS. Maskvoje gimęs ir augęs V. Barchatovas yra stažavęsis Berlyno „Komische Oper“ teatre. Jis yra sukūręs 15 spektaklių tokiose scenose kaip Peterburgo Marijos ir Maskvos didysis teatrai, o 2011 m. tapo Rusijos prezidento globojamos Kultūros ir meno tarybos nariu.

Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre jis yra režisavęs Piotro Čaikovskio operą „Eugenijus Oneginas“. A. Grigorian šiame pastatyme atliko Tatjanos vaidmenį.

Susisiekus su pačia operos soliste, iš pradžių ji atsiprašė ir patikino dar mieganti, vėliau telefono ragelio nebepakėlė.

Vasilijus Barchatovas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)