„Viskas prasidėjo nuo mokyklos popchoro laikų. Vėliau, susipažinę su poete Nejole Laukavičiene (daugelio R. Cicino dainų autorė – DELFI) bei grupės „16hz“ nariu, kompozitoriumi Skaidriumi Varslausku bei Kęstučiu Ruzgiu pradėjome kurti projektą, įrašinėti kūrinius. 2007 metais gimė visas muzikinis albumas „Meiles veidas“. Esu dalyvavęs daugelyje konkursų, festivalių, turėjęs nemažai koncertų. Vieną dieną supratau, jog stoviu vietoje. Galiausiai pasakiau sau, jog noriu tobulėti. Dažnai važinėjau į Kauną, tad nusprendžiau įstoti į Juozo Gruodžio konservatoriją, klasikinio vokalo skyrių. Keturi metai studijų man suteikė daug žinių“, – apie savo muzikinį kelią DELFI pasakojo dainininkas.

Po studijų Mantas išvyko į Londoną, kur šiuo metu ir tebegyvena. Anot pašnekovo, Londone jo laukė ne vienas išbandymas – migravimas iš darbo į darbą, nuolatinis kraustymasis iš vienos vietos į kitą. Siekdamas geresnio gyvenimo R. Cicino sūnėnas nusprendė įgyti apsaugininko licenciją.

„Įsidarbinau kompanijoje, kurioje dirbu jau daugiau nei trejus metus. Dirbu privačiuose, labai prabangiuose apartamentuose Londono širdyje aptarnaujančiu personalu. Darbas nėra sunkus, bet reikalaujantis didelio atsakingumo bei budrumo. Kiekvieną dieną tenka bendrauti su aukšto rango, įtakingais bei žinomais žmonėmis“, – pasakojo emigranto duoną pasirinkęs lietuvis.

Prabėgus penkeriems gyvenimo Londone metams vaikinas susipažino su vokalo pedagoge Daina Bilevičiūte. „Pasakiau jai ir sau, kad man tikrai trūksta muzikos ir noriu į ją sugrįžti. Kartu dirbame daugiau nei metus kurdami mano ateitį bei tobulindami mano vokalą, – apie lemtingą pažintį prabilo į sceną sugrįžtantis pašnekovas. – Supratau, kad nesinori visko paleisti ir gyventi pamiršus visas svajones. Aš noriu dainuoti, nes tai yra manyje. Vis dėlto praleisti ilgi metai muzikoje, turiu muzikinį išsilavinimą. Visa tai ne veltui... Tikiuosi, jog man pavyks ir pasieksiu savo tikslą“.

Pašnekovas neslepia turintis ryšių su R. Cicinu, tačiau tikina, kad dauguma žmonių susidarę klaidingą įspūdį, jog jis bando naudotis jo vardu. „Mus sieja tai, jog mes abu dainuojame, tik visiškai skirtingus žanrus. Jis – geras žmogus bei talentingas artistas. Jis mane palaiko“, – atviravo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)