Modeliais sutikusiems būti garsiems žmonėms A. Gilytė sukūrė pasimatymų stilių. Jurijų Smoriginą stilistė papuošė patogiais, pasimatymui šokių aikštelėje tinkančiais drabužiais. Astai Stašaitytei buvo parinkti drabužiai, skirti pasimatymui prie jūros. Visuomet elegancija spinduliuojanti Sabina Repčenkienė pristatė pasimatymui teatre skirtą įvaizdį. Vytenis Pauliukaitis virto žavingu turistu Paryžiuje.

Einančioms į pasimatymą stilistė A. Gilytė rekomenduoja vilkėti drabužius, su kuriais jaučiatės gražiausiai. „Per pirmąjį pasimatymą norime padaryti didžiausią įspūdį. Labai svarbu neeksperimentuoti, likti ištikimai sau. Moterys savo grožį gali pabrėžti sijonais ar suknelėmis“, – sako A. Gilytė.

Stilistė pabrėžia, kad svarbiausias dalykas yra figūros tipas. Būtent juo vadovaudamasi moteris turėtų pasirinkti tinkamus drabužius. „Svarbiausia yra paslėpti trūkumus ir atskleisti privalumus“, – sako A. Gilytė.

A. Gilytė pataria pirkti tuos drabužius, kurie tinka čia ir dabar: „Moterys nusiperka suknelę, kuria planuoja pasipuošti atsikračusios kelių kilogramų. Įvertinkite savo trūkumus, proporcijas, rinkites tai, kad iš tiesų jums tinka.“

Pasak stilistės, neabejingos madai moterys turėtų nepamiršti pavasario/vasaros sezonui įsigyti gėlių, gyvūnų raštais ar augmenija margintų drabužių. Šiais metais spintose turėtų karaliauti pastelinės spalvos. Pati populiariausia – balta. „Nors ši spalva tinka ne visoms, tačiau visada yra išeitis – drabužių sluoksniavimas. Tam puikiai tiks šalikai, lietpaltis ar megztinis. Nepamirškite detalių – jos pagyviną rūbų ansamblį“, – stiliaus patarimus žarstė stilistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)