Priešingai nei dauguma turistų, svečioje šalyje stilingieji Asta ir Mantas neužkandžiavo greitojo maisto užkandinėse, o garsiausias miesto vietas apžiūrėjo keliaudami ne viešuoju transportu su kuprinėmis ant pečių, o pro itin prabangaus „Ferrari“ automobilio langą.

Kompanija per kelias dienas trukusią viešnagę spėjo pasisvečiuoti ir Hagoje bei Nordvike. Pastarajame vyksta vieni didžiausių šalyje gėlių aukcionai. Kelionės metu kompanija aplankė ne vieną prabangų restoraną, kur mėgavosi gurmaniškais valgiais, prašmatniais desertais. Savo įspūdžiais M. Petruškevičius aktyviai dalijosi socialiniuose tinkluose.

Dažnai keliaujantys Lietuvos pramogų pasaulio atstovai ir užsienyje atrodo lyg nužengę nuo raudono kilimo. Elegantiškų drabužių ansamblių jie nepamiršta ir kelionių metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)