Pasak Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovės spaudai Guodos Paužaitės, skyrybų procesas stringa dėl kaip į vandenį dingusios I. Martinkėnaitės.

„I. Velijevė niekaip neatsiima procesinių dokumentų. Todėl šiandien teismas priėmė nutartį patikslinti jos gyvenamąją vietą, kad galėtų pristatyti dokumentus ir pradėti skyrybų procesą“, – DELFI situaciją komentavo teismo atstovė.

Skyrybų bylos nagrinėjimas buvo paskirtas balandžio 1 d., atidėtas balandžio 13 dienai, šį trečiadienį jis vėl buvo nukeltas. Galbūt žinoma dainininkė tiesiog persigalvojo ir nebenori nutraukti santuokos?

Naujienų portalui DELFI susisiekus su pačia „69 danguje“ grupės nare paaiškėjo, kad žinoma moteris su dukrele visą mėnesį atostogavo Tenerifėje, kur norėjo pailsėti nuo šeimą drebinusių skandalų. Kadangi jos nebuvo namuose, ji neturėjo galimybės patikrinti savo pašto dėžutės.

„Žinau, kad skyrybų procesą nukėlė, bet kodėl, taip ir neišsiaiškinau, nes buvau išvykusi. Tik vakar naktį grįžome. Mėnesį atostogavau su dukryte Tenerifėje, norėjau pailsėti nuo visų problemų, – DELFI prisipažino ji. – Nelabai supratau, kokie ten procesiniai dokumentai ir ką ten reikia atsiimti. Kai pridaviau dokumentus skyryboms, man pasakė pasiskambinti dėl teismo datos. To nepadariau, nes mūsų dalyvavimas nebūtinas ir išvykau sau atostogauti. Reikės nedelsiant susisiekti su teisėja. Tai bandžiau padaryti jau vakar, bet neprisiskambinau.“

Pora advokato nusprendė nesamdyti ir visus skyrybų reikalus susitvarkyti patys. Juo labiau, kad Velijevai skiriasi gražiuoju, abipusiu sutarimu. I. Martinkėnaitė apgailestauja, kad jos niekas nepakonsultavo, kada ir kokius dokumentus reikia atsiimti.

Tiesa, apie stringančias jos ir vyro skyrybų detales skaitė žiniasklaidoje, bet pamanė, kad tai yra viso labo Melagių dienos pokštas.

„Apie atidėtus posėdžius skaičiau naujienų portaluose, bet kadangi skyrybų nagrinėjimas vyko balandžio 1 dieną, pagalvojau, kad tai pokštas“, – juokiasi Indrida, po ilgų atostogų pagaliau grįžusi į Lietuvą ir vėl kibusi į darbus.

Saulėtoje saloje I. Martinkėnaitė ne tik ilsėjosi, bet ir užsiėmė kūrybine veikla. Ji su „69 danguje“ merginomis Kanarų saloje nori įrašyti naujos dainos vaizdo klipą. Todėl Tenerifėje su ten dabar gyvenančiu Egmontu Bžesku aptarinėjo darbinius reikalus ir ieškojo tinkamų vietų klipo filmavimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)