Naujienų portalui DELFI Vlada prisipažino apskritai pirmą kartą gyvenime sėdėjusi ant motociklo. O šįkart dar ir sėdėti ant dviratės transporto priemonės teko neįprastai.

„Mums reikėjo užsidėti ištiestas kojas ant vairo, kaip kokioms gimnastėms, o motociklas važiuodavo tik ant vieno galinio rato, – įspūdžiais dalinosi V. Musvydaitė. – Tai buvo mano vienas ekstremaliausių būdų deginti kalorijas.“

Tačiau tiek Simona, tiek Vlada šiuos triukus atliko nesibaimindamos. Nes jas vežiojo akrobatinių motociklų sporto profesionalai iš „Utena Stuntrider“ komandos, o patarimus, kaip važiuoti, davė dukart Europos čempionas Aras Gibieža.

„Viskas buvo atliekama labai saugiai, tačiau iš šalies viskas atrodė išties ekstremaliai ir įspūdingai, – nauja patirtimi džiaugėsi V. Musvydaitė. – Tai buvo dar vienas išbandymas mano gyvenime. Ir tai jau, ko gero, 65-ta mano išbandyta sporto šaka. Man patinka adrenalinas, mėgstu išbandyti naujus dalykus ir supažindinti su jais savo žiūrovus.“

Netradiciniame laidos, kuri bus parodyta šį šeštadienį, filmavime sudalyvavusi Simona Bandita dovanų iš motociklininkų gavo šalmą. Dabar radijo laidų vedėjai trūksta tik motociklo.

V. Musvydaitė ir S. Albavičiūtė išbando akrobatinių motociklų sportą – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)