Keliose nuotraukose, kuriomis E. Montvidas pasidalijo savo socialiniame tinkle, taip pat pozavo ir Dalia Ibelhauptaitė su vyru Dexteriu Fletcheriu.

Iš E. Montvido prierašo galima suprasti, kad aktorius H. Jackmanas pasirodys naujame D. Fletcherio filme „Eddie the Eagle“ (liet. „Edis erelis“).

„Šiuo metu esu Londone ir ruošiuosi spektakliams „Glyndebourne“ festivaliui. Tad labai apsidžiaugiau sulaukęs Dexterio Fletcherio kvietimo apsilankyti „Pinewood“ filmavimo studijoje, kur jis šiuo metu „suka“ naują filmą apie labai spalvingą britų asmenybę. Edie šiame filme vaidina Taron Egerton, kurį vakar taip pat sutikau. Na, o Hugh vaidina jo trenerį, mėgstanti pakelti stikliuką", - DELFI sakė E. Montvidas.

Operos solistas sakė, kad su Holivudo žvaigžde H. Jackmanu bendrauti buvo itin lengva ir įdomu. Vyrai atrado ne vieną bendrą temą.

„Su Hugh Jackmanu turėjau progos pašnekėti iki valios! Tai šiltas, labai betarpiškas žmogus! Tokiu esu ne vieną sutikęs Australijoje, tad pasitvirtino mano stereotipas apie australus kaip mielus ir draugiškus žmones. Jaučiaus tarsi bendraučiau su senu pažįstamu. Žinoma, mums apiems bendra tema buvo muzika. Juk Hugh yra vaidinęs kino filme-miuzikle „Vargdieniai“.“ - įspūdžiais dalijosi E. Montvidas

Visą dieną stebėjęs filmo kūrimo procesą E. Montvidas sakė, kad pertraukų metu aktorius vis ateidavo pratęsti jau pradėtų pokalbių.

„Man buvo smagu jam pasakoti jam pasakoti operos subtilybes, o jis man pasakojo kaip buvo kuriamas miuziklas „Vargdieniai“. Fantastiška dalintis patirtimi su tokiu žmogumi", - pasakojo vyras.

„Išduosiu jums paslaptį - neatmetame galimybės, kad H. Jackmanas pasirodys ir Lietuvoje. Ir netgi gali tekti kartu padainuoti Vilnius City Opera organizuojamame labdaros koncerte kitą sezoną", - džiugesio neslėpė E. Montvidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)