13
Kitas

Didžiausi lietuvaičių kompleksai

Naujienų portalui DELFI Holivudo garsenybių pamėgtas plastikos chirurgas papasakojo apie besikeičiančius grožio standartus, naujas žvaigždžių diktuojamas įvaizdžio madas, kurios, neabejoja, greitu metu pasieks ir Lietuvą.

Plastinės chirurgijos Lietuvoje pradininkas R. Marcinkevičius atskleidė, dėl kokių priežasčių lietuvaitės dažniausiai varsto plastikos chirurgo duris. 

– Pasaulyje nemažai garsių moterų, tarp jų Victoria Beckham, Pamela Anderson, netgi įstabaus biusto savininkė kadaise buvusi Katie Price kardinaliai susimažino krūtines. Ar tai reiškia, kad didžiuliai krūtų implantai išeina iš mados?

Kalifornijoje tendencija nesikeičia, daug metų labai populiarūs vandeniniai implantai. Jie „lengvesni“, todėl dažna moteris dedasi didelius. Pamažu vandeninius keičia silikoniniai, kurie „sunkesni“, todėl paprastai dedame kiek mažesnius. Manau, kad žvaigždės gigantišką krūtinę mažina, nes tampa nepatogu. Nepamirškime jog įžymybės taip pat sensta, su amžiumi tampa sunku juos nešioti, pradeda skaudėti pečius, kaklą ir nugarą. Jeigu moteris pasipuošė pernelyg didele krūtine, atsiranda fiziologinės problemos. O gal priežastis paprasta – tiesiog susirado naują vaikiną (šypsosi).

Kaip manote, ar dabar Ameriką drebinanti Kim Kardashian užpakaliuko manija atkeliaus ir į Lietuvą?

– Tuo neabejoju. Į mano kliniką ateina daugybė klienčių, kurios nori braziliško užpakaliuko pakėlimo, šią procedūrą ypač mėgsta meksikietės.

Norint riesto užpakaliuko, galima dėti implantus, yra keletas metodikų, tačiau populiariausia riebalų nusiurbimas ir suleidimas į sėdynę, tai vienos valandos procedūra. Sekančią dieną gali sėdėti ir vairuoti.

Nusiurbti riebalus galima iš įvairių vietų, tačiau jeigu mergina ypač liesa – bus sunkiau, nes svetimo žmogaus riebalai netinka, kaip ir, pavyzdžiui, kito žmogaus odos ar kitų audinių persodinimas. Manau, kad riestų užpakaliukų mada atkeliaus ir į Lietuvą, o jei ne - galėsime padėti.
Plastikos chirurgas Rimtautas Marcinkevičius


13
Kitas

Didžiausi lietuvaičių kompleksai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)