12
Kitas

Po masažų - ne tik lieknesnis kūnas

Projekto metu joms padės daugelyje šalies miestų ir miestelių įsikūrę liekninamųjų masažų salonai "Studio Figura" bei portalo Sulieknėk.lt įkūrėja, sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė.

Praėjusią savaitę rašėme, jog dalyvėms V. Kurpienė pateikė asmenines rekomendacijas, pravedė paskaitą apie sveiką mitybą. Dabar beliko jų sąžiningai laikytis. Taip pat moterys lanko limfodrenažinius masažus, kurie ne tik prisidės prie geresnės savijautos, bet ir turės kitų privalumų.

Pirmieji rezultatai - akivaizdūs

"Masažuose buvau jau keturis kartus, kas antrą dieną. Man padeda nuostabi asmeninė trenerė Beata, tad ta drauge praleista valanda prabėga nepastebimai, o pasikeitimai - akivaizdūs! Jaučiuosi 10 balų! Rytą pasitinku žvali, puikios nuotaikos jaučiu didelį energijos antplūdį. Matau, kaip keičiasi, tampa šviesesnė mano kūno oda, po truputį mažėja apimtys. Svoris kol kas nekinta, gal todėl, kad atsirado įprotis gerti daug vandens. Po pirmo masažo jau gailėjausi, kad sutikau dalyvauti projekte, nes skaudėjo visą kūną, galvojau, kad skausmas ilgai nepraeis, todėl teks nutraukti procedūras. Tačiau sukaupiau jėgas, nusprendžiau nepasiduoti ir toliau siekti savo užsibrėžto tikslo", - sakė dainininkė L. Kazlauskienė.

Pirmuosius nelengvo darbo vaisius jau "skina" ir E. Grigaliūnienė. Paprašyta įvertinti savo dabartinę savijautą balais, DELFI skaitytoja nedvejodama atsakė: "Dvidešimt!"

"Rezultatai džiugina. Matavome apimtis, per šiek tiek daugiau nei savaitę liemens apimtis sumažėjo net 4 centimetrais, o klubų - dviem. Iš pradžių maudė kai kurias vietas, dabar jau nieko nebeskauda, o laikas masažų salone prabėga akimirksniu. Tai - laikas "man"! "Studio Figura" lankiausi 9 kartus, jau renkuosi sustiprintą masažų programą. Galiu pasigirti - per kiek daugiau nei savaitę pavyko atsikratyti dviejų kilogramų", - pirmaisiais rimtais pokyčiais džiaugiasi banko administratore dirbanti vienos atžalos mama.

Rezultatai džiugina ir aktorę A. Štukytę. Nors pagrindinis jos noras buvo pasibaigus projektui pasijusti geriau, žimoma moteris mato ir kitus procedūrų pliusus. Pavyzdžiui, penkiais centimetrais sumažėjusias liemens apimtis ir jau pradėjusius tirpti kilogramus.

"Šie limfodrenažiniai masažai man - tikras atradimas, labai jais džiaugiuosi. Kūnas labai greitai reaguoja, o svarbiausia - reaguoja teigiamai. Oda tapo švelnesnė, smalsu pasimatuoti apimtis, bet, man atrodo, jos tikrai sumažėjo. Girdėjau, kad kitos moterys po procedūrų jaučia skausmą, tai man nieko panašaus nebuvo", - rezultatais dalinasi A. Štukytė.

12
Kitas

Po masažų - ne tik lieknesnis kūnas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)