Tačiau poros skyrybos buvo atidėtos dėl iškilusių kliūčių.

DELFI žiniomis, šiuo metu Tenerifėje poilsiaujanti I. Martinkėnaitė teismui nepateikė reikalingų dokumentų.

Su garsia atlikėja teismui niekaip nepavyksta susisiekti, todėl paskirta nauja skyrybų bylos data. Kai ji susitvarkys visus reikalingus dokumentus, tada ir bus nagrinėjamas Velijevų poros skyrybų procesas.

Kol teismas negavo iš I. Martinkėnaitės žinių, skyrybų bylos baigti negalima.

Tai jau ne pirmas kartas, kai teismui tenka atidėti Velijevų skyrybų bylą. Balandžio pradžioje dėl nepristatytų dokumentų taip pat teko atidėti posėdį.

I. Martinkėnaitė ir Andrejus Velijevas kovo mėnesį kreipėsi į teismą prašydami nutraukti santuoką. Pora skiriasi bendru sutikimu. Jau 2 metus jie nebegyvena kartu. Neabejojama, kad poros santykiai pašlijo dėl vyro nemalonumų su teisėsaugos pareigūnais. Neoficialiai užsimenama, kad I. Martinkėnaitė jau kurį laiką glaudžiasi kito vyro, o A. Velijevas - kitos moters glėbyje. Apie naujus jausmus teisininkui atviravo ir pati dainininkė, duodama interviu vienam gyvenimo būdo žurnalui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)