„Neteisinu nė vieno vairuotojo, sėdusio už automobilio vairo išgėrus, neatsakingai vairavus ar nesilaikius saugaus greičio bei eismo taisyklių. Tai baisu ir nepateisinama, tačiau tai žeidžia visas Lietuvos moteris, vis dar jaučiančias diskriminuojantį požiūrį į jas, kaip į vairuotojas“, – teigia dainininkė.

Pasak „Mes pačios“ laidos redaktorės, vyrai turėtų išsivaduoti nuo stereotipų, jog dažniausios avarijų kaltininkės yra dailiosios lyties atstovės. „Atvirkščiai, moterys yra labai atsakingos, stropios ir tvarkingos vairuotojos. Būtent tai mes ir bandysime įrodyti moterų ralyje su savo komanda“, – pabrėžia Atlanta.

Ne pirmose automobilių lenktynėse dalyvaujanti Atlanta, šį kartą meta iššūkį savo kolegei Vladai Musvydaitei. „Norisi parungtyniauti ne tik bėgime, bet ir trasoje“- šypsosi atlikėja.

„Mano žinia moterims yra labai paprasta. Pasitikėkite savimi visur: kelyje, darbe, šeimoje. Siekite tikslų, būkite stiprios, bet nepamirškite džiaugtis ir mažais gyvenimo malonumais“, – teigia Elena Puidokaitė- Atlanta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)