„Moteris kaip stirna“ – taip kūrėja pavadino antrąją autorinę kolekciją, į kurios pristatymą susirinko apie 800 žiūrovų.

D. Vapsvienės kurtais „V. Desire“ drabužiais spintas yra papildžiusios garsios moterys. Todėl ir renginyje netrūko garsių svečių.

Tarp jų buvo ir krepšininkas Kšyštofas Lavrinovičius, į pristatymą atlydėjęs savo žmoną Tatjaną.

„Labai patiko pristatymas. Ir teatre pabuvojome, ir grožio pamatėme, ir gražios muzikos paklausėme, ir kitus pamatėme, ir patys pasirodėme, - DELFI sakė krepšininkas, neslėpęs, kad į madų renginį jį įkalbėjo nueiti žmona. - Nors, tiesą sakant, ir pats norėjau kažkur išeiti. Su žmona retai išeiname į miestą. Ir žmona nori prisiminti, kaip kažkada ant podiumo vaikščiojo.“

Pora prisipažino, kad dažniausiai jiedu vakarus leidžia su vaikais. Kartais nueina prasiblaškyti į teatrą, kinoteatrą ar restoraną.

„Mus pakvietė pasižiūrėti madų pristatymo. Daugelis nesidominčių krepšiniu netgi nežino, kad mes esame Lietuvoje“, - juokėsi prieš tris mėnesius su šeima į Lietuvą grįžusi Tatjana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)