Abi garsios Lietuvos pramogų pasaulio atstovės, itin daug besireiškiančios socialiniuose tinkluose, šiemet sulaukė ir daugiau organizatorių dėmesio. Jos buvo pakviestos tapti konferencijos pranešėjomis. M. Šalčiūtė, sukeldama didelį ažiotažą visuomenėje, kvietimą priėmė, o štai Beata – ne. Aktorė pažadėjo tai padaryti „kitą kartą“.

Monika Šalčiūtė „Metų interneto žmogumi“ pretendavo tapti ir pernai. Nors įspūdingą gerbėjų armiją socialiniame tinkle „Facebook“ turinti mergina kvietė savo gerbėjus balsuoti už ją ir pastangos padėjo merginai pelnyti daugiausiai internautų balsų, komisijos sprendimu, Metų žmogaus internete titulas atiteko Algimantui Čekuoliui, aktyviai pildančiam savo paskyrą „Twitteryje“.

Šioje kategorijoje taip pat nominuoti: Alfas Ivanauskas, Mantas Katleris, Algis Ramanauskas, Remigijus Šimašius, Vaidotas Grincevičius-Whydotas, Andrius Užkalnis, Igoris Shishkinas, Markas Adamas Haroldas, Olegas Surajevas, Robotas Meška ir Austėja Bendoraitytė.

LOGIN apdovanojimų metu, kaip skelbia organizatoriai, renkami labiausiai Lietuvos interneto kultūrai nusipelnę žmonės, įmonės, jos raidą labiausiai paveikę projektai bei judėjimai.


M. Šalčiūtė socialiniame tinkle „Facebook“ turi per 116 tūkst. pasekėjų ir, „Google“ duomenimis, yra ieškomiausias žmogus internete, B. Tiškevič-Hasanovą seka daugiau nei 32 tūkst. interneto vartotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (573)