Indrė neslepia, kad kai kurie pažįstami jos dabar netgi neatpažįsta.

„Pasitaiko, kad susitinki pažįstamą žmogų sporto salėje, o jis nesisveikina, nes neatpažįsta“, – neslepia I. Burlinskaitė.

„Bikini Fitness“ varžyboms besiruošianti Indrė šiuo metu intensyviai treniruojasi sporto salėje, laikosi specialaus mitybos režimo.

„Mama taip pat sakė, kad tokios lieknos manęs dar nebuvo mačiusi, – juokiasi Indrė. – Šiuo metu kaip tik vyksta vadinamasis „džiovinimas“, svorio aš specialiai nemetu, jis tiesiog krenta savaime. Laikausi specialios mitybos režimo, nes prieš varžybas reikia atsikratyti nereikalingų skysčių tam, kad liktų sausesnis raumenukas. Po varžybų atsigėrusi daugiau vandens susigrąžinsiu savo nuolatinį svorį.“

Dabar I. Burlinskaitė sveria 52 kilogramus, po poros savaičių, per pačias varžybas, planuoja, kad svarstyklės rodys 50 kilogramų.

2013 metais vykusiose bikinio fitneso varžybose I. Burlinskaitė užėmė pirmą vietą sverdama 54 kilogramus. Todėl šįkart į dalyvavimą „Bikini Fitness“ varžybose atlikėja žiūri dar rimčiau.

„Dabar tikrai neleidžiu sau galvoti apie jokius saldumynus, riebius patiekalus ar majonezą. Sveika gyvensena ir sportas tapo mano gyvenimo būdu. Aš ir šiaip maitinuosi sveikiau nei dauguma žmonių yra įpratę. Tačiau neslėpsiu, tam valios reikia daug. Ir visos moterys, kurios užsiima tokiu sportu, turi tvirtą charakterį, – DELFI pasakojo I. Burlinskaitė. – Man patinka disciplina, mėgstu reguliariai maitintis, laikytis specialaus miego režimo. Esu emociškai stabilesnė, sveikiau mąstau, galiu daugiau laiko skirti sau.“

Indrė atvira, kad šiais metais ji planuoja sudalyvauti net keliose varžybose. O ateityje išsilaikyti trenerio licenciją ir savo ateitį sieti su sportu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (587)