Kartu su R. Williamsu atskrenda ir atlikėjo tėtis Pete Conway, kuris sūnui kompaniją koncertiniuose turuose palaiko gana dažnai.

DELFI žiniomis, „Žalgirio“ arenoje pasaulinio garso žvaigždei įrengti keli kambariai. Vienas jų skirtas auklei. Arenos užkulisiuose atskira erdvė įrengta ir R. Williamso tėčiui, kuris viešnagės Lietuvoje metu galėtų ramiai pailsėti.

Pasaulinio turo „Let Me Entertain You“ metu Robbie nesiskiria ir su dar vienu savo šeimos nariu – Labradoro retriverio veislės šuniu Spinee, kuriam prieš porą dienų buvo atlikta sudėtinga operacija. Norėdamas, kad jo mylimas keturkojis pasveiktų, jis socialiniame tinkle savo gerbėjų netgi prašė pasimelsti.

Kartu su savo komanda atlikėjas atsiveža ne tik dekoracijas, garso ir scenos techniką, ekranus, savo baldus, visą reikalingą įrangą, virtuvės šefus, kurie rūpinsis atlikėjo maitinimu.

Įdomu tai, kad R. Williamsas su savimi atsigabena netgi savo automobilius, kuriais su gausia šeimyna bus vežiojamas Kauno gatvėmis.

Nepaisant to, kad britų žvaigždė Velykas Lietuvoje sutiks su visa šeima, tačiau ilgai čia neužsibus. DELFI žiniomis, sužinojęs, kad Kaune nėra penkių žvaigždučių viešbučio, jis pageidavo po pasirodymo iškart vykti į Latviją ir nakvoti Rygoje, kur koncertuos antrą Velykų dieną.

Todėl visa Robbie viešnagė Lietuvoje apsiribos Kauno arena, į kurią su šeimyna tiesiai iš oro uosto atvyks prieš pat koncertą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)