Vilniaus miesto apylinkės teismas turėjo nagrinėti V. Jakutienei iškeltą administracinio teisės pažeidimo bylą dėl greičio viršijimo, tačiau posėdis neįvyko – jį teko atidėti dėl teisėjo ligos.

Teisingumo rūmuose pasirodžiusi V. Jakutienė tik papozavo žurnalistams, pasirašė, kad žino kito posėdžio datą ir išvyko. Tiesa, atvykusi aiškintis dėl KET pažeidimo moteris padarė kitą – savo automobilį pastatė vietoje, kurioje draudžiama statyti transporto priemones. Ši vieta prie teismo pastato yra pažymėta geltona juosta.

Į teismą V. Jakutienė buvo atvykusi pasiaiškinti dėl jai surašyto protokolo už greičio viršijimą – atlikėjos vairuojamą automobilį Kauno gatvėse užfiksavo įrengtas greičio matuoklis.

Kovo 9-ąją kelių policijoje V. Jakutienei buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl greičio viršijimo. Nustatyta, kad Kaune atlikėjos vairuojamas automobilis skriejo viršydamas leistiną greitį daugiau kaip 50 km/val.

Grupės „Naujos pupytės“ atlikėjos bylą Kauno policijos pareigūnai persiuntė pagal atlikėjos gyvenamąją vietą – Vilniaus miesto apylinkės teismui.

Už tai, kad leistiną greitį viršijo daugiau kaip 50 km/val., V. Jakutienei gresia bauda nuo 289 iki 434 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vieno iki šešių mėnesių.

Kad turėjo problemų dėl greičio viršijimo, V. Jakutienė neneigė, tačiau paaiškinti, kodėl padarė vieną šiurkščiausių Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų, žymi moteris nepanoro.

„Žinokite, nekalbėsiu aš apie jokias policijas – jūs rašykite, rašykite“, – anksčiau sakė ji. Vis dėlto, V. Jakutienė prisipažino, kad pažeidimą Kaune padarė netyčia.

„Tai buvo netyčia“, – pažymėjo grupės „Naujos pupytės“ atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)