Pasaullio garsenybių pamėgtas aksesuaras patiko ir verslininkės bičiuliui Mantui Petruškevičiui. Viešėdamas Palangoje, floristas įsiamžino su automobilio vertės rankine, o asmenukę publikavo socialiniame tinkle.

Mantas Petruškevičius

Čia diskusijos ir prasidėjo. Stilistę Agnę Jagelavičiūtę nustebino toks vyro poelgis ir ši, nevyniodama žodžių į vatą, pasiteiravo Manto: „Ta prasme? Su bobiška taše vaikščiosi?“.

„Mieloji Agne Jagelavičiūte, mano draugės turi pakankamai „Hermes“ rankinių, kad man neprireikia vaikščioti. Beje vyrai užsienyje vaikščioja su šiomis rankinėmis. Tik Lietuvai to nei įpirkti, nei suprasti“, – atsikirto M. Petruškevičius.

Išgirdusi tokį atsakymą A. Jagelavičiūtė pasiūlė M. Petruškevičiui „neatsakinėti nesąmonių“. Kiti bičiuliai Mantui pasiūlė verčiau fotografuotis su pačia D. Bosas, o ne jos prabangiais aksesuarais.

„Hermes Birkin“ rankinių kainos prasideda nuo maždaug 9,5 tūkst. eurų ir gali siekti net 137 tūkst. eurų. Rankų darbo odinės rankinės dėl savo įspūdingos kainos ir populiarumo tarp Holivudo žvaigždžių yra tapusios aukšto statuso simboliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (286)