Projekte dalyvaus dvi žinomos Lietuvos moterys, prie kurių galite prisijungti ir Jūs. Dalyvėms dovanosime grožio mėnesį: visą balandį moterys turės galimybę mėgautis saugiais limfodrenažiniais masažais ir kitomis liekninamosiomis procedūromis visoje Lietuvoje esančiose studijose „Studio Figura“. Patobulinti kūno formas joms taip pat padės dietologė Vaida Kurpienė (Sulieknek.lt), kuri pateiks asmenines lieknėjimo rekomendacijas.

Norinčioms dalyvauti projekte, tereikia iki penktadienio, kovo 27 dienos, atsiųsti savo nuotrauką ir trumpą kovos su kilogramais aprašymą elektroniniu paštu lieknejulengvai@gmail.com. Aprašyme nurodykite savo ūgį, svorį, anksčiau išbandytus lieknėjimo būdus ir kiek kilogramų norėtumėte atsikratyti projekto metu.

Dalyvę, kurios sėkmingą lieknėjimo istoriją stebės visa Lietuva, atrinks projekto organizatoriai, su ja susisieksime asmeniškai. Dar viena pretendentė, kuri atsiųs savo nuotrauką bei aprašymą, laimės nemokamą apsilankymą „Studio Figura“ masažų studijoje.

Ką gali limfodrenažinis masažas?

Moterys pasakytų, kad limfos drenažas naudingiausias tuo, jog gali padėti suliekneti. Tačiau iš tikrųjų svarbiausia tai, kad ši procedūra išvalo organizmą. Būtent tai ir yra lieknėjimo pagrindas.

Anticeliulitinės programos dažnai pradedamos nuo limfos drenažo. Jau po pirmosios procedūros pastebima, kad kūnas tampa lengvesnis. Vėliau – kad ramiau reaguojama į stresą keliančias situacijas, labiau atsipalaiduojama, net kūno judesiai pasidaro tikslesni. Moterys pajunta, kad išnyko arba susilpnėjo skausmai prieš menstruacijas. Sausa oda atrodo taip, lyg būtų patepta kremu.

Į limfodrenažą vertėtų atkreipti dėmesį moterims, kurių figūra yra kriaušės formos. Tokioms paprastai labai sunku sulieknėti, o viena iš priežasčių gali būti ta, kad sutrikusi limfos tėkmė. Kūno formos, žinoma, taip pat gerokai pagražėja, nes dingsta riebalų klostės. Tačiau, palyginti su visa puokšte teigiamo poveikio organizmui, lieknėjimas – tik vyšnaitė ant torto.

Celiulitas ima nykti vidutiniškai po 6-10 viso kūno limfos drenažo procedūrų. Tačiau neretai atsitinka taip, kad po pirmų bandymų riebaliniai kauburėliai dar labiau išryškėja. Taip yra todėl, kad iš audinių dingsta skysčių sankaupos.

Masažų poveikis bus dar didesnis, jei jį derinsite su specialiai Jums sudaryta dieta. Moterys, realūs pokyčiai – ranka pasiekiami!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)