Į modelių atranką atvyko daugiau nei 50 merginų, panorusių pristatyti I. Žitkuvienės kurtus drabužius.

Dizainerė Ingrida Žitkuvienė neslepia, kad modelių pasirinkimas yra itin atsakinga užduotis, nuo kurios dažnai priklauso ir pačios kolekcijos sėkmė: „Svarbiausia pasirinkti merginas, labiausiai atitinkančias kolekcijos įvaizdį. Kolekcijos drabužius vilkintys modeliai turi pasižymėti švelniais, angeliškais veido bruožais, simbolizuojančiais suknelę vilkinčios nuotakos skaistumą, švelnumą, atsidavimą ir meilę. Modelis turi įkūnyti suknelę, atvaizduoti būtent tą moterį, kuriai yra skirtas drabužis. Kitas svarbus bruožas – gražūs ir grakštūs merginų žingsneliai. Turbūt neatsiras tokio dizainerio, kuriam norėtųsi, kad modelis sukluptų eidamas podiumu. Paskutinė svarbi savybė yra nepasimetimas. Pasitaiko, kad mergina žengdama podiumu suklumpa, tad itin svarbu nepasimesti, parklupus atsikelti, nusiauti batelius ir su plačiausia šypsena žengti toliau!“, – patirtimi dalijasi I. Žitkuvienė.

„Inži“ mados namų kolekcijos pristatymas vyks jau balandžio 2 d., 20 val. Vilniaus „Pramogų arenoje“. Renginio metu bus pristatyta naujausia „Inži“ mados namų kolekcija, kurioje bus demonstruojama daugiau kaip 70 prabangių, elegantiškų vestuvinių ir proginių suknelių. Planuojama, jog renginyje šiemet dalyvaus daugiau nei 2 tūkstančiai svečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)