Ketvirtadienį vakare į Vilniaus oro suskubo visos tarnybos - pranešta, kad kilo pavojus, esą oro uoste yra sprogmuo ir netrukus viskas išlėks į orą.

Prie oro uosto laukiantys žmonės nepanikavo. Vos atvykę policijos pareigūnai juos prašė laikytis rimties. Automobilių aikštelės taip pat greitai buvo ištuštintos, tačiau dauguma žmonių neskubėjo išvykti į namus ir liko stebėti, kuo baigsis tarnybų vykdomas oro uosto patikrinimas.

Naujienų portalui DELFI M. Tyla pasakojo, kad su ir D. Montvydu jie turėjo skristi į Dubliną. Koncertas tik ryt, tad vyrai nepanikuoja ir kartu su kitais evakuotais žmonėmis laukia netoliese esančioje kavinėje.

„Kol kas jokios informacijos negavome. Laukiame tolimesnių nurodymų. Tikimės, kad dar šiandien pavyks išskristi. Labai įdomu, kas paskelbė tokią informaciją. Gal tas, kuris vėlavo į reisą. Visi juokauja, kad „selas“ kerštauja policijai“, - juokėsi M. Tyla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)